Få din kopia av “Älska våra hundar”

“Kycklingsoppa för själen: Att älska våra hundar” är en samling av 101 hundberättelser som ursprungligen publicerades i andra fjäderfä soppböcker.

Jag måste erkänna att efter att ha läst så många böcker om hundvanor och utbildning samt kostnader så mycket tid att tro på livet ur en hunds synvinkel, var det svårt för mig att komma in i vanliga gamla historier om människors husdjur. Jag fortsatte att tro på saker: Varför går du inte bara din hund om han är så hyper? Och sluta humanisera din hund! Han undrar inte vad den indikationen säger.

Men efter att ha läst de allra första berättelserna som, “Kylskåp Comfecto” om en beagle mix som hålls raiding kylskåpet, trodde jag på alla de galna saker som hundar gör så bra som exakt hur deras ägare gillar dem ändå. Den här boken handlar om vanliga människor såväl som de hundar som har påverkat sina liv. Dessutom är de flesta historierna om vanliga, gamla mutter!

Efter att ha läst den fjärde historien, “kärleksspel,” om en tysk herdeblandning som slutar bli slagen av en bil, var jag orolig att jag skulle läsa 101 versioner av “gammal yeller”. Men bland de berättelser som kan göra dig gråta är tillräckliga berättelser för att få dig att le.

Jag har en kopia av att “älska våra hundar” för att ge bort till toppkommentaren mellan nu såväl som nästa fredag ​​vid midnatt. Så, om du aldrig har lämnat en kommentar på min blogg innan, nu är det dags att börja!

Ovan är ett foto av Ace’s Dane Buddy Piper som verkligen haft vår eldstad när hon kom att besöka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post