Möt Jesse, Star Pet Dog i den nya PetMeds TV Industrial

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore20

Om du inte redan har bekant dig med Jesse, kan det nu vara en fantastisk tid! Inte bara förstås han för sina underhållande husdjursteknikvideor, men du kan nu se honom i vår senaste TV -reklam! Du kanske minns från slutet av förra året vi körde en Pet Picture-tävling som försökte hitta nästa husdjurstjärna, liksom tack vare hans ständigt växande fanbas, var han en av finalisterna som senare gick vidare till att bli vår Grand Prismästare som inkluderade en funktion i vår senaste TV -reklam.

Snabbt framöver några månader till datumet för den industriella skjutningen, där Jesse såväl som hans ägare, Heather, flög ut till videospelet för hans lysande ögonblick. Inspektera några av bilderna bakom kulisserna samt några bitar om denna otroligt livliga valp!

Förstå Jesse

Exakt hur gammal är Jesse? Fick du honom när han var valp? Var han adopterad/räddad?

Jesse är för närvarande 7 år gammal och kommer att bli 8 nästa tisdag. Han föddes den 5 mars 2005. Jag föll in som med Jack Russell Terrier -rasen när jag bodde i England i 3 år, tack vare lite JRT med namnet Fraiser. Jag begärde lite husdjur av min extremt egna, liksom efter att ha väntat i fem långa år fick jag slutligen Jesse för min 16 -årsdag. Jag nöjd med Jesse när han var 3 veckor gammal och checkade ut honom varje vecka tills jag kanske skulle ta honom hus vid 8 veckor. Vi har varit oskiljaktiga sedan dess.

Vilka är några av hans föredragna leksaker?
Jesse gillar cuzbollar. Han kommer att jaga dessa i timmar i slutet, men kan de squeak dem på mindre än 5 minuter; Tjäna sig själv smeknamnet “Squeaker” av sin familj. Jag har ännu inte upptäckt ytterligare en leksak som Jesse är lika galen för. Jesse gillar också att leka med fjäderfelin leksakspellar. Hans ögon belyser när jag plockar upp leksaken, såväl som att jaga dem, springa i cirklar.

Vad är Jesses föredragna behandling?
Jesses föredragna behandling att han verkligen blir extatisk för att få är de nylabone ätliga tuggar. Han kommer att dansa och snurra när han förstår att han kommer att få en, han kommer att berätta allt om det.

Har han någon typ av finaste vänner/lekkamrater?
Jesse har snarare några lekskamrater. Det finns Kaine den tyska herden såväl som Lucky the Papillon Mix -valpen. Det finns också Bella såväl som Kronos The Cattle Dogs, liksom Ash den australiska herden. Jesse gillar att spela brottning med valpar och hundar i sin egen storlek. Han kommer gärna att spela jaga spel med hundar som är större än honom.

För mycket mer på Jesse, gå till hans officiella webbplats, Facebook -sida eller YouTube -kanal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post