Daisy såväl som Harley tar den snurrande tigermobilen för en snurr

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore

Det här är en ny leksak jag får testa! Det kallas Pioneer Pet Spinning Tiger Mobile. Det är en “interaktiv” leksak … det betyder att den har en motor så Harley och jag kan spela med den av oss själva.

Harley gillar leksaker, så han var upphetsad att spela med detta innan det ens sattes upp. Åh Harley, håll dina hästar! Det kommer bara att ta ett ögonblick att ställa in – bara trycka den fyrkantiga saken på änden på kanten på din dörr, samt att använda kardborrband för att säkra den. Ställ in de två AA -batterierna såväl som sedan bara slå på den!

Jag har en bekännelse att göra: Jag var bara den minsta, extremt bit, knappt alls, men bara en smidge rädd för denna leksak på grund av den dansar såväl som hoppar runt oförutsägbart. Harley, på den andra tassen, var fascinerad. Den här leksaken snurrar i 20 sekunder, vilar och snurrar sedan igen. Det finns en röd mus i slutet som flyger runt och runt på ett galen sätt.

Jag är glad att Harley tyckte om det … han kanske använder övningen. Förutom när Harley avslutas är det bästa att komma ur vägen!

kattleksaker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post