Hund förlorad i 2 år tillbaka House

Canine Lost i 2 år hemma

Senast uppdaterad den 15 oktober 2014 av valpläckor Lämna en kommentar
Hund förlorade i 2 år hemma

x

Murphy Braun – återförenas efter 20 månader

En Golden Retriever med namnet Murphy vandrade bort från sitt hushåll medan hon campade vid Tahoe National Forest för 2 år sedan. Hon tog fart efter att hon blev skrämd av ett skott. De sökte outtröttligt efter sitt omhuldade husdjur, publicerade flygblad och återvände för att bläddra i skogen. Under de senaste 20 månaderna har de kört en Facebook -sida som ägnas åt att upptäcka sin omhuldade hund.

Tidigare denna månad såg en husbil med namnet Russ Watkins en hund som verkade som Murphy. Han fick tag i Braun -hushållet såväl som de kom ut till campingplatsen och satte ner en filt av henne såväl som ett baseballmössa av hushållen i hopp om att doften kan leda henne tillbaka. Den extremt allra första natten Murphy kom tillbaka till campingen och läggs på filten.

Efter några dagar kunde Watkins förvärva tillräckligt med räkning med och få hunden. ”Hon var extremt blyg. Hon hade svansen undangömt många av tiden, fram till halvvägs med lördag. Sedan började hon vinka det, ”sa Watkins. “Hon var extremt söt.”

Han kom tillbaka i kontakt med Brauns såväl som de körde ut och återförenades med Murphy på campingen. Efter att ha förlorats i 20 månader återförenades Murphy med sina ägare. Det förblir fortfarande en hemlighet exakt hur Murphy kunde göra det genom bittera kyliga temperaturer i över ett år.

På deras Facebook -sida som ägnades åt att upptäcka Murphy som hushållet publicerades publicerat;

”Efter 20 långa månader av att vara i Tahoe National Forest har Murphy kommit hem. Som ni kan föreställa dig är vi helt chockade och imponerade av mirakelet att hon överlever så länge. Vi återförenades med Murphy, på söndag eftermiddag – fars dag! Hon är på väg till återhämtning. Ord kan inte förklara exakt hur tacksamma vi är. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post