Hallå! plocka upp den bågen!

Jag hade en konstig sak att inträffa på måndag.

Så jag är ute och kör en av min klients hundar. Detta är i ett fredligt, väletablerat samhälle på ett golfprogram med enorma träd såväl som trevliga hem.

Denna hund såväl som jag (hon är en liten, herdeblandning) tenderar att se några av exakt samma människor såväl som om varje gång. Alla är i allmänhet avslappnade och respektfulla.

Så det finns den här damen med lite bichonhund som vi kanske ser när en vecka. Jag har aldrig trott på något hur positiva tankar om dem. Damen använder alltid en bedårande sundress och solhatt. Hennes hund skäller aldrig.

Så den här dagen höll vi på att passera henne tre gånger när vi gjorde en typ av figur-8 med grannskapet.

Jag flyttar i allmänhet till andra sidan gatan när vi passerar andra hundar, bara för att möjliggöra lite utrymme. Den här dagen såg jag henne titta över axeln på oss, liksom jag trodde, det är verkligen trevligt av henne att vara medveten om var vi är. För, du vet, låt oss ta itu med det, de flesta är inte extremt medvetna.

Så vi fortsätter med vår metod och gör ytterligare en slinga. Vid den här tiden tar jag med en påse med poop, som jag vanligtvis är vid denna punkt (så förutsägbar).

Och sedan passerar vi damen igen, såväl som när jag förbereder mig för att flytta tvärs över gatan, går hon, ”Mam, resonera mig? Mam? ”

Och jag tror, ​​åh, hon kommer att börja lite chit-chat, som hundfolk tenderar att göra. Jag anser att hon kommer att berätta exakt hur trevlig min hund är.

Bara hon går, “Du kräver att du börjar välja efter honom.”

“Huh?”

”Ja, jag såg dig. Du kräver att plocka upp efter honom. ”

Och jag går, ”Åh, det gör jag alltid. Jag håller med! Människor bör alltid plocka upp efter sina hundar. ” (Jag håller faktiskt bågen.)

Och hon går bara, ”Ja. plocka upp efter honom, ”samt fortsätter att gå.

WTF?

Så jag fortsätter att springa, liksom jag är inte riktigt arg, hur chockad. Gilla, exakt hur slumpmässigt är det? Om bara hon förstod har jag varit en expert hundvandrare såväl som bloggförfattare under de senaste sex åren såväl som jag faktiskt plockar upp efter min hund såväl som mina klienters hundar varje. Enda. Tid.

Ibland (vanligtvis?) Kör jag med två eller tre använda påsar i min hand och ville ha fler skräpfack.

Suck … vad kan du göra?

Jag antar att hon måste ha fått mig att blanda mig med någon annan. Men nej, ju mer jag trodde på det, insåg jag att när hon tittade över axeln såg hon min hund hukning såväl som kissa, liksom bara antas “han” – som verkligen är en hon – var, pooping.

Den här hunden är en mager, benig hund, så när hon squats ser hon ganska besvärlig ut. Men vad kan jag säga till dig? Hon kissa.

Suck ännu en gång …

Det finns inte riktigt mycket på den här historien, antar jag. Jag trodde bara att det var så konstigt och slumpmässigt, liksom jag trodde att några av er kanske har liknande berättelser.

Det var en gång till när jag körde med en manlig hund, liksom hunden som kretsade såväl som kik i gräset, liksom den här killen tvärs över gatan, ”Hej! Kommer du inte att hämta det? ”

Jag fortsatte bara att springa den tiden.

För vad kan du göra?

Första världsproblem, antar jag.

Har du någon typ av historier som det?

Misslyckas inte med att indikera för mitt nyhetsbrev här. Du får mitt finaste material varannan vecka eller så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post