[Ny produkt] Ultra Calmer Canine Stress Relief Sonic Collar

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwitterTwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore17

De flesta av oss har en speciell låt eller en favorit typ av musik som gör oss lugna och gör att all stress i världen försvinner. Musikens kraft är obestridlig. Men kan lugnande musik verkligen lugna oroliga hundar? Det visar sig att hundar svarar positivt på vissa toner och frekvenser, och nu är detta läkemedelsfria stressavlastningsalternativ tillgängligt för att lugna oroliga husdjur.

Att hantera brusrelaterad ångest hos hundar

Åska och fyrverkerier är kända för att skicka även de lugnaste hundarna till en svans. Det är svårt för husdjursföräldrar att underlätta sina älskade husdjurs stress under störande omständigheter som tunga stormar, konstruktion och andra bullriga situationer. Vi försöker förklara att allt är okej och det finns inget behov av att oroa sig, men till och med kärleksfulla kramar och ord av försäkring gör lite för att underlätta brusrelaterad stimulering, gnälla eller gömma sig. Även om det finns anti-ångestläkemedel, tuggar och andra produkter tillgängliga för att underlätta husdjursångest, finns det nu ett nytt tillvägagångssätt som använder kraften i musik för att underlätta ditt husdjurs bullerrelaterade stress.

Ultra Calmer Canine Stress Relief Sonic Collar lindrar ångest

Ljudt behavioist Janet Marlow, grundare av Pet Acoustics, utvecklade det optimala läkemedelsfria sättet för att lugna stressade hundar med den ultra lugnare hundstressavlastningssoniska kragen. Denna revolutionära akustiska enhet avger lugnande musik speciellt sammansatt för att maskera agiterande ljud som får hundar att bli oroliga, till exempel fyrverkerier och åska.

På ungefär samma sätt som en lugnande vaggvisa kan ge en gråtande baby fred, tilltalar den ultra lugnare stressavlastning Sonic -kragen till din hunds angelägna känsla av hörsel för att uppnå ett tillstånd av harmoni och avkoppling.

Denna lätta, vattentåliga enhet är säker och effektiv, vilket ger upp till 3 timmars kontinuerlig lugnande musik med en frekvens som resonerar med din hund för att få ett tillstånd av lugn även under åskväder. Det är förinstallerat med musik som är sammansatt specifikt för hundar med brusfobier och levereras med en magnetisk USB -laddare för enkel laddning.

Om du söker efter det optimala drogfria sättet att lugna din hund under tider med stress, kan den ultra lugnare stressavlastningssoniska kragen vara perfekt passform.

Vinn en gratis Ultra Calmer Canine Stress Relief Sonic Collar!

Skulle en ultra lugnare hundstressavlastningssonisk krage vara den perfekta lösningen för att hjälpa din hund att hantera brusrelaterad stress? Berätta varför du behöver hjälp med att underlätta ditt husdjurs ångest och att du kan vinna en gratis ultra lugnare stressavlastning Sonic krage från 1800petmed!

Lämna bara en kommentar nedan och berätta varför du och ditt husdjur behöver en ultra lugnare hundstressavlastning Sonic krage. Kom ihåg att berätta om du behöver en storlek liten, medellång eller stor.

En vinnare kommer att väljas slumpmässigt onsdagen den 6 juli 2016, så alla som deltar har en chans att vinna! lycka till!

Grattis till vinnaren av vår ritning: Lisa Frye!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Gemini antogs!Gemini antogs!

Uppdatering: Gemini antogs! Thatmutt.com ökar pengar för att sponsra antagningsdonationschefen för Gemini, Lab / Pitbull-mixen för adoption med det humana samhället Fargo-Moorhead i Fargo, N.D. Enligt hennes profil med skydd,