Rex såväl som staden: Att hålla ditt City Pet Healthy

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreadthismore

Big City Living är definitivt inte för alla, men det finns vissa människor som inte bryr sig om att hantera folkmassorna, buller, trafik, liksom andra obehag i köpet för att vara mitt i staden, liksom alla dess attraktioner . Efter kostnader denna Labor Day -helg i New York insåg jag att det finns en typ av charm och överklagande som kanske inte tydligt ses med de fysiska sinnena är dock mycket mer känd i hjärtat. Det finns ett specifikt drag som bogserbåtar i hjärtat, viskar saker som ”Det skulle vara otroligt att online i denna byggnad och kunna gå överallt, vara så nära så många människor, samt kunna uppleva också som tar in så mycket konst såväl som kultur på ett ställe. ”

Det finns några saker som förvånade mig om New York efter kostar den långa helgen där som turist. Det allra första var exakt hur vänlig, lättillgänglig, liksom att bry sig om att många var, liksom den andra var exakt hur många människor online i sina bitar i stadslägenheterna med hundar och katter. Under min korta gå till borde jag ha räknat inte mindre än tio husdjurskötselfaciliteter såväl som jag observerade människor som gick sina hundar på praktiskt taget varje gata.

Det kan till den första tyckas vara oklokt att online med en hund i lite lägenhet; Men många “stadshundar” får verkligen lika mycket om inte mycket mer intresse och träning som deras “country dog” motsvarigheter. Stadens hundägare har inte förmågan att bara öppna dörren till trädgården för att lämna hunden utanför hela dagen; Istället måste de ta dem för en verklig promenad. Denna promenad med sin packledare (förhoppningsvis är det du) är något som hundar verkar blomstra på och kärlek.

Även om det verkar som om många hundar såväl som katter förändras väl till stadsbor, finns det några saker som kan förbättra stadens husdjur, utöver deras ägares upplevelse. Till exempel, att tillhandahålla ditt husdjur en högkvalitativ husdjursmat som inkluderar mindre fyllmedel kommer att hjälpa till att minska hur mycket gånger husdjuret måste eliminera. Även om detta bara kan handla om kullunderhåll såväl som lukt hos katter, kan detta bli en mycket större fråga med hundar. Om hundägarna arbetar och inte kan gå hunden med några timmar, kan de värdelösa fyllmedel i maten göra det utmanande om inte omöjligt för hunden att “hålla den in.” Detta är inte bara ett stort besvär, men kan på samma sätt påverka hälsan och hälsan samt husdjurets wellness. Idealisk tarmhälsa och välbefinnande kan också upprätthållas genom att tillhandahålla ett probiotikum som Fortiflora. Foriflora inkluderar en speciell stam av probiotika för att hjälpa till att bevara tarmhälsa och välbefinnande samt på samma sätt inkluderar aktiva onlinekulturer, vitaminer och assists främjar ett hälsosamt immunsystem hos både hundar och katter.

En annan ofta förbisett blivande problem med stadshundar är loppor och fästingar. Många människor känner att om deras hund hålls inom många av dagen finns det en minskad fara för lopp och fästinginfektion. Detta kanske inte är ännu mer från verkligheten eftersom stadshundar vanligtvis måste gå i typiska områden där andra hundar på samma sätt gör det extremt enkelt för loppor och fästingar att gå från en hund till nästa. Detta innebär att det är lika viktigt att använda eller tillhandahålla en stor högkvalitativ lopp/fästing är lika viktigt för hushundar som för de med en öppen gräsmatta att springa.

I likhet med lopp såväl som fästingöverföring, kan hundar som går i typiska områden överföra annan smittsam sjukdom mellan varandra. Även om det kan vara omöjligt att helt undvika alla sjukdomar, kan det vara den bästa metoden att hålla hundens immunsystem i toppform. Ett allmänt multivitamin som används varje dag kan garantera att husdjuret inte är bristfälligt i något som kroppen behöver för förebyggande av sjukdomar såväl som vävnadsreparationsarbete samt antioxidanter som omega 3 hjälper till att undvika helt fria radikaler från att utlösa skador på cellerna i organ i organ i organ kroppen. En produkt som den mycket rena omega 3 finns i en softgel såväl som görs med farmaceutisk omega 3 fiskolja.

En annan produkt som innehåller synergistiska näringsämnen utvecklade för att undvika helt fria radikala skador samt öka immunsystemet kallas cellförskott. inklusive mycket oxiddismutas (SOD) för att inaktivera mycket oxider, glutationperoxidas såväl som katalas för att skydda mot särskilda helt fria radikaler i kombination med speciella aminosyror samt mineraler som denna produkt utvecklas för att förbättra hälsan och välbefinnandet hos hundar som kan kontinuerligt kan utsätts för bakterier såväl somtoxiner.

Sammanfattningen är detta: om ett husdjur gillas så väl taget hand om, kommer han eller hon att många troligen blomstra och vara lyckliga. Den äkta trickkomponenten för att hålla ett husdjur som är nöjd är genom att tillhandahålla det något som inte utgifter en sak, liksom det är kärlek. Om det inte är närvarande, även i den mest lämpliga yttre atmosfären du upptäcker hundar såväl som katter som inte bara saknar stor hälsa och välbefinnande, men på samma sätt saknar en sken för alltid själv.

Som alltid, om du känner att något inte är bäst med ditt husdjur, ta honom eller henne till veterinären för en tentamen. Detta kan spara mycket hjärtkänsla och förvärring senare genom att hålla vad som helst i att arbeta i köpet och att du inte saknar något som kan orsaka stora skador om de inte behandlas. Sist men inte minst, om du har någon typ av medicineringsrelaterade problem kan du alltid komma i kontakt med din 1800 petmeds farmaceut som kommer att vara glada att svara på dem för dig.

Husdjurs hälsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post