Recension: Small dock Mighty: Kitten Lady’s Guide to Saving the Most Pone Felines

Vi är enorma fans av Kitten Woman Hannah Shaw. Med tanke på att hennes allra första räddning för tio år sedan har Hannah etablerat en stor uppfyllande med på Instagram, YouTube och Facebook, med några av de mest bedårande bilderna av kattungar du någonsin ser online, men hon handlar om så mycket en mycket mer än bara bedårande foton. Shaw har slutat bli professionell på exakt hur man sparar och höjer föräldralösa kattungar. Förutom mentor Neonatal Kitten -workshops på skyddsrum runt om i landet, erbjuder hennes webbplats och YouTube Channel en rikedom av resurser på kattunge.

Men i Tiny Mighty har Hannah sammanställt en extraordinär resurs på Kitten Care. Hon förklarar inte bara varför nyfödda kattungar är så benägna och exakt hur hon erbjuder med dessa utmaningar, men hon beskriver också exakt hur någon individ kan hjälpa dem. Från att främja till att erkänna riskindikationer samt ta itu med dem tidigt till att hjälpa kattungar att upptäcka det purrfekt som permanent är, är denna guide packad med solid såväl undersökta information.

Boken innehåller flera inspektlistor såväl som instruktionsguider utöver enkla till rekommendationsdiagram såväl som grafer, allt från exakt hur man kan erkänna samt behandla typiska kattvirus till ett parasitinspektblad samt ett “färghjul av poop ”Det förklarar vad en kattungens avföringsfärg kan berätta om blivande hälso- och hälsoproblem.

Hannah behandlar också svårigheterna med att rädda kattungar, inklusive ett kapitel om att hantera empati trötthet och utbrändhet, något som ofta försummas i räddningskretsar, liksom det kan bara vara ett av de mest avgörande kapitlen i boken. “Självvård är djurvård”, komponerar Hannah. “Misslyckas inte med att vi måste känna oss bra för att göra gott.”

De informationsfyllda avsnitten är isär med personliga räddningshistorier, inklusive berättelsen om Hannahs egen katt Coco, den allra första kattungen som hon någonsin räddat.

Och sedan finns det bilderna! Du skulle vara svår pressad att upptäcka mycket mer bedårande bilder av kattungar än de som visas i den här boken. Alla bilder tas av oerhört skickliga Feline -professionella fotograf Andrew Martilla eller av Hannah själv.

Även om du aldrig trodde att du skulle tänka på att främja kattungar, kanske du bara vill börja efter att ha läst den här boken. Som ett minimum kommer du att känna dig påverkad av att på något sätt bli inkluderad i att förändra världen för de minsta kattdjur. “Det finns ingen brist på metoder som individer som jag såväl som du kan bli aktiva för att göra världen till en säkrare plats för katter såväl som kattungar,” komponerar Hannah. Under rubriken “Hitta din katt supermakt”, erbjuder hon en lång listor med tips för alla att bidra, allt från de uppenbara alternativen som att bidra med pengar eller frivilligarbete i ett regionalt skydd till vissa du kanske inte har trott på, till exempel att dela Din expertkunskap med en räddningsgrupp eller organiserar en kattmatdrivning på din skola, tjänst eller regionalt samhälle.

Tiny Men Mighty är inte bara ett måste för nuvarande såväl som framtida räddare, fosterföräldrar, aktivister och förespråkare, men ett nöje att kolla in och söka efter alla personer som gillar katter.

Tiny Men Mighty kommer att publiceras 6 augusti, liksom är tillgängligt från Amazon samt var som helst böcker säljs.

Interiörbilder som tillhandahålls av utgivaren samt utnyttjas med tillstånd

*The Mindful Feline är en deltagare i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -marknadsföringsprogram som är utformat för att tillhandahålla en indikation för oss att göra avgifter genom att länka till Amazon.com samt anslutna webbplatser. Detta indikerar att om du väljer att köpa med någon typ av våra länkar får vi en liten provision. Vi sprider bara ordet om produkter och tjänster som vi antingen har använt eller skulle använda oss själva.

Inslagskung

Du kanske också gillar:
Kommer i sommar: Small dock Mighty: Kitten Lady’s Guide to Saving the Most Pone Felines

Kattunge -kvinnan på utflykt för liten men mäktig

Orphan Kitten Club: hängiven till att rädda livet för de minsta kattdjur

«En gata katt med namnet Bob, en tortie, samt en liknande match
Mews såväl som NIPS: Office Kitties debitering samt kreditpoäng Boost Worker Moral »

4 kommentarer om recension: Small dock Mighty: Kitten Lady’s Guide to Saving the Most Pone Felines

Eleanor Skibo säger:

3 augusti 2019 kl 21:14

Jag gillar dem allihopa! Alla dessa pälsfärer av som är en lycka att titta på så bra som de absolut får mig att le. Fru Shaw Lycklig tur med alla dina ansträngningar samt fortsätter med “de lilla men mäktiga” visdomsorden och de förtjusande bilderna. Säg tack till dig, Ingrid för att ha tagit fru Shaw till ‘Conscious Cat.’

Svar

Kathy säger:

3 augusti 2019 klockan 8:32

Definitivt ennull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post