Granskning: LIL PAWS 5-i-1 Feline Provider

Detta inlägg består av affiliate-länkar*

Vid allra första anblicken ser Lil Paws-kattleverantören ut som alla typer av andra mjukgjutna bärare. Det är tills du börjar titta på något sätt som den kreativa stilen har såväl som du inser precis exakt hur mycket tanke som gick in i den här leverantören av någon som tydligt vet och förstår katter.

Lil Paws 5-i-1 leverantörsfunktioner

Robust och balanserad för optimal komfort

Maskstängningar på såväl toppen som fram, samt nätfönster på sidorna. Mesh Windows kan täckas för ytterligare integritet eller för katter som inte gillar att titta ut från leverantören när de transporteras.

Avtagbara mjuka kuddar med ett charmigt tasstrycksmönster

Lätt att rengöra, antingen handtvätt eller torka av eller tillverkare tvätt

Anti-ångestomslag: Det här är en funktion som jag inte har sett med någon typ av andra bärare. Det kan helt enkelt dras över leverantörens topp för att hålla stressade kattungar lugna.

Konvertit till en ryggsäck

Mäter 11x11x17 tum

TSA -godkänd

Levereras med en täckt silikonreseskål

Min tag på Lil Paws Carrier

Detta är en oerhört välgjord bärare, liksom designern som tydligt lägger mycket tanke på den.

Jag var särskilt intresserad av “anti-ångest” -skyddet, mitt enda problem med det var att det är tillverkat av plast, som oundvikligen gör ett skrynkligt ljud när det manipuleras. Mitt problem med det skulle vara att en redan stressad eller orolig katt skulle spökas av ljudet, särskilt om en katt tenderar att vara sund känslig till att börja med. Min rekommendation till tillverkaren var att ersätta den med ett mjukt tygmaterial.

Leverantören har flera förvaringsfickor på utsidan, vilket är utmärkt för att lagra kopior av medicinska journaler eller någon typ av leveranser som behövs när du reser.

Alternativet att konvertera leverantören till en ryggsäck kan charma till vissa kattföräldrar. Jag vill kunna se min katt när hon är i en transportör, så att bära henne på ryggen skulle inte vara något jag skulle vara intresserad av, men jag kan se var detta kan vara en bra funktion för alla typer av utflykter som kräver utökad promenader.

Att sätta Lil Paws -leverantören på testet

Allegra älskar den här bäraren! Hon kröp in så snart jag hade satt upp, vände sig en gång, samt bosatte mig i. Jag hade inte planerat att lämna efter att ha fotograferat henne för denna recension, men med tanke på att hon tydligt älskar det, kommer det att stanna ute ett tag.

Lil Paws -leverantören erbjuds från Amazon eller från

*The Conscious Feline är en deltagare i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -marknadsföringsprogram som skapats för att tillhandahålla en indikation för oss att göra avgifter genom att länka till Amazon.com samt anslutna webbplatser. Detta indikerar att om du väljer att köpa via någon typ av våra länkar får vi en liten provision. Vi sprider bara ordet om produkter såväl som tjänster som vi antingen har använt eller skulle använda oss själva. Jag fick den här leverantören från Lilpaws. Att få den gratis produkten påverkade inte min recension. Alla recensioner om den medvetna katten kommer alltid att återspegla min sanningsenliga åsikt, eller, som situationen kan vara, Allegra’s Sanningsfray åsikt.

Inslagskung

Innehållsförteckning
Lil Paws 5-i-1 leverantörsfunktioner
Min tag på Lil Paws Carrier
Att sätta Lil Paws -leverantören på testet

Du kanske också gillar:
Produktgranskning: Sturdibag Pet -leverantör

Granskning: Catit Cabrio -leverantör

Granskning: Rädda mig! En orsak till tassar

«Holistiska åtgärder! använder resurser för att hjälpa dig att ta mycket bättre hand om dina katter
Giveaway: Vinn en Sleepypod Air -leverantör »

6 kommentarer till recension: Lil Paws 5-i-1 Feline Carrier

Crystal säger:

20 oktober 2020 kl 13:53

Älskar den här bäraren. Skulle gärna få detta till min katt. Min Daisy Mae hade sitt tak av sin sista leverantörs höst på henne. Försöker fortfarande hitta en till.

Svar

Lilpaws säger:

21 oktober 2020 klockan 04:27

Hej Crystal, det här är skaparen av lilpaws. tack så mycket! liksom ledsen att höra om den sista bäraren. Vi har sett till att det är helt säkert för katterna, speciellt i bilen! För närvarande erbjuds det betydande rabatt på Amazon fram till 31 oktober så kolla in det! Du kan alltid återvända om du inte gillar?

Svar

Janine säger:

20 oktober 2020 kl. 07.47

De tänkte verkligen mycket på den här bäraren. Jag gillar exakt hur snabbt Allegra har godkänt det.

Svar

Lilpaws säger:

21 oktober 2020 klockan 04:23

Hej Janine, du är helt idealisk för exakt hur snabbt Allegra godkände det! Förutom att bero på oss, är det inte bara Allegra! Vi har inte stött på en katt eller ens en liten hund som inte har godkänt den direkt!

Svar

Janine säger:

21 oktober 2020 kl 06:59

Du förstår att du skapade det väl när de vill sova i det. ?

Svar

Lilpaws säger:

22 oktober 2020 kl. 22:06

Använd kod 3CrazyPaws för en 30% rabatt giltig fram till 31 oktober

Svar

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. nödvändignull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post