Daisy diskuterar fåglar, bin såväl som buggar

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreadthismore4

Torsdagen var den allra första dagen på våren, min föredragna säsong. Det finns fantastiska erbjudanden av fantastiska saker om våren: det är inte lika bra och inte lika bra kyligt och, finaste av allt, det finns fantastiska erbjudanden av fåglar såväl som buggar! Eftersom vi firar våren, bestämde jag mig för att ta på mig min finaste fjäder såväl som insektsutnyttjad hatt. Det är vackert, eller hur?

Bugs är roliga att jaga, de är crunchy, liksom de smakar lite läckra. Tyvärr är det svårt att fånga buggar med hjälp av denna chapeau eftersom jag måste stå stilla som en staty för att hålla min hatt balanserad på mitt bithuvud (men hakremmen hjälper).

Även om detta inte är en bug-catching hatt, kan jag fortfarande äta några välsmakande godbitar! Hmmm, kanske jag inte behöver stå stilla som en staty trots allt …

PS: Just här är ett viktigt råd för alla katter såväl som hundar – stanna långt, långt borta från buggar som ser ut som den här. De har en nål som kan ge dig en dålig stick! Loppor är också inte bra. Om du hämtar några loppor i vår, be din mamma eller pappa att sätta lite loppmedicin på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

World Veterinary Day 2013World Veterinary Day 2013

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore Visste du att den här lördagen är World Veterinary Day? Väl etablerad 2000 av World Veterinary Association firas denna