Bästa 16 vita kattraser för att hålla som djur

vita kattraser

Det finns många raser som inkluderar vita kattraser, från den brittiska shorthairen och sfinx i den turkiska skåpbilen. Eftersom många husdjursföräldrar önskar att hävda sina katter faller till den sällsynta, färglösa typen, kännetecknas en äkta vit katt av frånvaron av Candida – att genen som erbjuder hennes ögon såväl som kappfärg.

Kattstammar finns i ett stort antal färger såväl som mönster, till exempel katter. Bitvita kattraser är ganska ovanliga i kattpopulationen, eftersom de kräver en gen som döljer varandra prospektiv pälsfärg samt mönster i en katts ärftliga smink.

Dessa vita kattraser kan ha långa eller korta rockar såväl som en stam eller en blandning. De har också vanligtvis ögon som är färgade. Om du surfar på att acceptera en av de spektakulära kattdjuren, här är stammar som gör katter.

Tips av vita kattraser:

Det finns en koppling inklusive vita katter med blå ögon såväl som ärftlig dövhet, även om inte alla katter som använder denna blandning kommer att påverkas. Du kan hjälpa en dövkitty att leva ett lyckligt, fullt liv genom att hålla den skyddad inuti samt upptäcka exakt hur man använder visuella indikationer såväl som vibrationer för att förmedla.

Inte mycket mer än 5 procent av deras totala, allmänna kattpopulation kan förstås som en verkligt vit ras av katt ändå för många vita kattfläktar, definitioner ljus i motsats till deras kattunge anmärkningsvärda personligheter, olika attribut och distinkta upptäckter.

I situationen är en fluffig katt, snöig långhårig kattunge, korthåriga katt- eller skalliga kattungar det allra första valet för adoption, samt titta på noteringen av färgade stammar som gör alla vita såväl som svarta kattungar också. Upptäck ut om de unika kraven från de mjölkfärgade musarna, liksom om en svart kvinna är lämplig för dig.

White Feline raser som husdjur

American Curl White Feline Raser

Dessa livliga såväl som livliga kattungar glädjer sig över att vara en del av en familj, särskilt om det finns ungdomar i familjen. Amerikanska lockar hoppar bäst till en het varv utan någon inbjudan, som att hamna på deras gynnade individs axlar eller erbjuda ett lätt klappa ditt huvud samt ett kärleksfullt nuzzle för att se till att hon får den som hon förtjänar.

Bäst kallas: nyckfulla, lockiga öron

American Shorthair White Feline Raser

Purrrfect i varje metod från hennes måttliga energi beloppar till hennes precis-tillstår till i form överallt-det är ingen tvekan om att den amerikanska korthåret har gjort ordspråket ”lyckligt medium” hon är en allroundare för att få en Hem som är lika konsekvent och material som hon är.

American Shorthairs, pedigreed -utgåvan av National Shorthair, är alla vänliga, lättsamma katter som finns tillgängliga i många färger såväl som stilar – katter som finns. Dessa katter är vanligtvis mångsidiga för olika levande situationer.

De gillar kostnader tid tillsammans med sina gynnade människor, men de är också utmärkta för att underhålla sig med att använda interaktiva leksaker.

Bäst förstått för: fredlig såväl som en snygg uppförande, som väcker hennes naturliga önskan att spela spel.

Rasöversikt

Höjd: 8 till 10 tum

Vikt: 10 till 15 pund

Fysiska egenskaper: sportkonstruktion; kort, kompakt kappa

British Shorthair White Feline Raser

Att upprätthålla hennes lågprofilerade tankesätt innebär att den brittiska korthåret inte är en typ av kitty i ditt ansikte, men föredrar istället att titta på det bästa ögonblicket att prata om en minut. Hon bor både hemmedlemmar så att ingen känner sig utelämnad!

Bäst förstått för söta, runt, enorma affärer med och huvudet.

Cornish Rex Kitten White Feline Raser

Tillsammans med hennes sätt är den extremt sociala såväl som alltid hektiska Cornish Rex inte lika bra att glida mat från din tallrik, sedan återhämta sig saker för ett drag eller avslöja att hon kan hoppa in i det maximala skåpet i Hem. Hennes kattungliknande upptäckter håller hela hushållet roade.

Bäst förstått för: stilig, elegant, vågig kappa.

Devon Rex Kitten White Feline Raser

Från kattliker till kattbesatt-det är exakt hur snabbt du hade höst i som med alla Devon Rex, liksom hon skulle återlämna den. Hennes engagemang i existens kommer att hålla henne nära allt du gör – når en tallrik ur ett skåp eller inspekterar till dina sociala webbplatser.

Med sina ögon såväl som populära kindben, innehåller Devon Rex ett något lurvigt utseende. Dess korta, vågiga kappa kan dyka upp i vitt, tillsammans med olika andra färger. Dessa katter är vanligtvis livliga och livliga.

Deras vänliga natur gör dem ofta till en fantastisk match för hushåll med ungdomar såväl som andra husdjur.

Bäst kallas: Jumbo-storlek, elefantliknande öron samt med utsikt över whiskers.

Rasöversikt

Höjd: 10 till 12 tum

Vikt: 8 till 10 pund

FYSISKEgenskaper: enorma öron; smal hals; dominerande ögon

Japanska Bobtail White Feline Raser

Japanska bobtails förstår exakt hur man håller dialogen i rörelse. Räkna med att majoriteten av hennes lösning slutade bli chirps som visar upp hennes breda sortiment av toner – nästan låter precis som att sjunga. Med en Bobtail kommer du alltid att ha en vän att prata med.

Bäst kallas: 4 ″ pom-pom svans som krullar till en korkskruvform.

Maine Coon White Feline Raser

Denna fartygs-sjöman håller henne som för att resa och är lätt att koppla tåg för att säkerställa att hon kan integrera alla dina upplevelser.

Oavsett om hennes hem organiserar en vägresa, luftfart eller helt enkelt en extern Stroll Maine Coons är glada över att prata om i ett hushålls hektiska livsstil.

Maine Coon, som är känd för den tjocka, långa jackan, kommer från ett antal färg såväl som mönsterkombinationer, såsom fasta ämnen, tabbies och sköldpaddor.

Traditionellt är Maine Coons bruna tabbies. Dessa katter är benägna att varva ner och vänliga. Många upptäcker det lätt att träffas med alla, inklusive barn, främlingar och andra critters.

Bäst kallas antennerliknande tuftade öron.

Rasöversikt

Höjd: 10 till 16 tum

Vikt: 10 till 25 pund

Fysiska egenskaper: muskelmasskonstruktion; tjock, djup kappa

Norska skogsvita kattraser

Med ögon som matchar färgen på den angränsande skogen taket är detta kalla vädertillstånd en ren detektiv. Hon har en bättre blick i alla – en färdighet som den norska skogskatten kan ha valt upp under sin galna sista livstid i skogen i Norge.

Bäst förstått för: Emerald miljövänliga ögon samt detektivfärdigheter.

Orientalisk kattvita kattraser

Med öronen så stora kan den orientaliska plocka upp de tystaste ljuden och säkerställa att hon är på scenen att utforska. Hennes fascination för att upptäcka att världen kring hennes metoder hon kontinuerligt är vid flytten kommer dock att stoppa allt för någon tillgivenhet såväl som från den 1 person som hon är säkrad till.

Den smala, atletiska orientaliska maj finns i många unika färger, till exempel katter. Dessa katter är vanligtvis relativt livliga, chattiga och personliga och de glädjer sig över uppmärksamhet. Vissa kan bli så kopplade till sina föredragna människor att det kan vara oerhört svårt för dem att anpassa sig till att förlora en släkting.

Bäst som kallas: Flinga, satellit-skiva öron tillsammans med mandelformade ögon och ansikte.

Rasöversikt

Höjd: 8 till 10 tum

Vikt: 6 till 12 pund

Fysiska egenskaper: glansigt kroppsvängande huvud; Betydande Earsalmond-formade ögon

Persiska vita kattraser

Ingen får avvisa överklagandet och överklagandet av att tillfredsställa en persisk. Förutom så snart du har fått henne såväl som hopp, kommer du att vilja vara hängiven till henne som hon är till dig personligen – börjar med att hålla hennes långa, glansiga kappa. En persisk behöver alltid tiden för att bli över och flört.

White har varit jackan som många är kopplade till perser, även om de kan dyka upp i olika olika färger såväl som layouter.

Deras långa, streamingrockar är ganska högt underhåll och behöver vardaglig sanering för att bli av med såväl trasslar som mattor. Perserna är vanligtvis söta, lättsamma varvhundar som väljer såväl tyst som förutsägbara omgivningar.

Bäst förstås för vacker långjacka.

Rasöversikt

Höjd: 8 till 10 tum

Vikt: 7 till 12 pund

Fysiska egenskaper: långvarig jacka; Korta, Stocky ben; stora, runda ögon

Skotska vika vita kattraser

Doe-Eyed, runt Faced Scottish Fold skapar en stor kompis till den 1 person hon tjänar sin egen. Hon tycker om inget mycket mer än att bara vara nära dig, inte runt dig personligen, såväl som kommer omedelbart att hoppa bäst in i ett drag i händelse du söker efter några speltid.

Bäst kallas: framåtriktade öron.

Sibirisk vit kattunge

Siberians är utvecklade för att överleva för att göra det med de hårdaste ryska vintrarna. Hennes stora, starka kropp är belagd i en tjock underrock med vattenbeständig päls.

Hon har förmågan att skala de största ytorna samt utfärda att lösa kapacitet för att hjälpa henne nu. Siberians är, extremt enkelt, vågade.

Kraftfulla såväl som smidiga, sibirerna har 3 lager tät päls samt dyker upp i ett stort antal nyanser såväl som mönster. Deras tjocka finish är ganska lågt underhåll och behöver rengöring några gånger varje vecka, även om de har intervall av betydande utsläpp.

Siberians glädjer sig över erfarenhet, så förvänta dig att de ska skala i hela ditt hem när de kolla in och spela.

Bäst kallas: Fascination med vanligt vatten, faller leksaker till hennes vattenskål i fisk utanför.

Rasöversikt

Höjd: 9 till 11 tum

Vikt: 10 till 20 pund

Fysiska egenskaper: Stocky Construct; kompaktrock

Sphynx vita kattraser

Charmigt graciös, en Sphynx gillar inget mycket mer som visar sin pråliga, apa-liknande akrobatik. Hon kan snabbt disSpela hennes förmåga i den maximala hyllan i ett skåp till ditt blinda hörn du aldrig skulle förvänta dig att komma ut från.

Denna kattunge är värt något mindre än hela ditt intresse för hennes fantastiska föreställningar. Belöna henne med allt engagemang hon förtjänar.

Bäst förstått för: rynkig bar hud, stora, helikopteröron tillsammans med hennes valpsvansförmåga.

Turkisk angora vit kattunge

Nästan som om hon är i en egen värld, ”Turkiska Angora tar drama till en nivå till. Hon kan spendera sina timmar med att följa solstrålar eller som ett tillfälligt dopp till badkaret för ett dopp.

Hon är väl förstått för att plötsligt stöta under din madrass. En turkisk Angora är helt materiell rolig själv såväl som hon kommer att göra det med en präst.

Den turkiska Angora är en naturlig stam som kan spåras tillbaka några hundra år från Turkiet. Dessa katter visualiseras vanligtvis som vita men kan finns i svart, vita, blå, röda, liksom mycket mycket fler färger såväl som mönster.

De är benägna att vara livliga såväl som självhäftande, liksom de vill ha gott interaktiva drama för att hålla dem alla lyckliga.

Bäst förstått för: simupplevelse.

Rasöversikt

Höjd: 8 till 10 tum

Vikt: 7 till 14 pund

Fysiska egenskaper: Muskulär kropp med långa ben; Tjock beläggning; mandelformade ögon

Turkiska van White Feline -raser

Du kommer aldrig att vara trött i situationen som en turkisk skåpbil är en del av din familj. Hon är extremt upptagen, behaglig såväl som livlig, analyserar sina balansförmågor kring de svagaste, finaste plattformarna, jogging, hoppar samt dykning till poolen eller faller leksaker i en total diskbänk för att säkerställa att hon kan doppa in såväl som ut dem.

Många turkiska skåpbilar är främst vita med färg på såväl sinnet som svans. De är vanligtvis aktiva katter som väljer att hoppa, springa och utföra. liksom de är välkända för pool. Många är inte särskilt förtjust i att upprätthållas, men de gillar verkligen att vara nära sina gynnade människor.

Bäst förstått för: softballkonst.

Rasöversikt

Höjd: 9 till 11 tum

Vikt: 7 till 20 pund

Fysiska egenskaper: smidig, muskel, lång människokropp; Halvlång jacka

Europeisk kortvitt kattunge

Den europeiska Shorthair är bland de mest typiska och tidigaste kattraserna i Europa. Bortsett från vit inkluderar stammen ett antal pälsfärger såväl som mönster samt vanligtvis inkluderar blå, grå eller rödaktiga ögon. Alla dessa katter är vanligtvis kärleksfulla, livliga och smarta, såväl som de utför bra i en rad miljöer.

Rasöversikt

Höjd: 12 till 14 tum

Vikt: 8 till 15 pund

Fysiska egenskaper: muskulös, stock bodyshort, tät kappa; ett runt ansikte

American Shorthair White Feline Raser

American Shorthairs, pedigreed -utgåvan av National Shorthair, är alla vänliga, lättsamma katter som finns tillgängliga i många färger såväl som stilar – katter som finns. Dessa katter är vanligtvis mångsidiga för olika levande situationer.

De gillar kostnader tid tillsammans med sina gynnade människor, men de är också utmärkta för att underhålla sig med att använda interaktiva leksaker.

Rasöversikt

Höjd: 8 till 10 tum

Vikt: 10 till 15 pund

Fysiska egenskaper: sportkonstruktion; kort, kompakt kappa

Vilken typ av katter finns det några?

Till och med vita kattstammar har ett sortiment av vita slag att välja mellan. Många katter är vita sedan de är födda med mycket lite om någon typ av melaninpigmentering.

1
2
3

Albino -gen eller albino vita kattraser föds utan någon melaninpigmentering. Detta är en oerhört ovanlig katt såväl som många vita katter klassificeras inte som albino. En riktig albino -vit har blekröda/rosa ögon samt hudfärgning. Albinism är inte kopplad till dövhet.
Piebald -genen, som på samma sätt förstås som fullständig vit fläckning inträffar när en katt ger en dominerande fläckgen som täcker pälsen i allt vitt. Om fläckelementet är ofullständigt kommer den vita kattungen att växa till att bli en svart och vit katt. Vit fläckning är inte kopplad till att vara döv.
Epistatisk gen, som vanligtvis kallas dominerande vit, är genen som skapar vita katter med blå, orange eller konstiga färgögon såväl som denna mutation är många noggrant associerade med dövhet. Dessa katter kommer att ha hörselnedsättning på exakt samma sida att hon har ett blått öga.

Melanin är receptorsystemet som skapar färg såväl som utan att en kattpäls kommer att blekas såväl som ögonen såväl som huden snart kommer att vara färglös. Det finns bara tre genmutationer som förstås göra en vit kattunge:

Albino -receptor eller albino vita kattstammar föds utan melanin. Detta är en extremt ovanlig katt såväl som många vita katter inte kategoriseras som albino. En autentisk albino vit har ljusröda/rosa ögon samt hudfärgning. Albinism är inte kopplad till dövhet.

Piebald gen, likaså kallad hela vita spottiNG tar plats varje gång en katt tar en dominerande fläckreceptor som täcker jackan från alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post