Hur du kan hjälpa en 12 -årig kvinnlig foderskyddsdjur

Denna publicering kan bestå av affiliate -länkar. Vi kan tjäna pengar eller produkter från den verksamhet som påpekas i det här inlägget.
Du kan hjälpa en 12 -årig kvinnlig matningsskyddsdjur absolut gratis som från ditt eget hem. Allt du behöver göra är att gå till hennes webbplats FreeKibble.com samt ta frågesporten 1. Det tar 5 sekunder. Ingen irriterande utvecklas för att fylla i … bara ett enda klick på knappen.
Men du kanske vill ta dig tid att söka hela webbplatsen för att upptäcka mycket mer om denna fantastiska 12 -åriga kvinna som heter Mimi Ausland.
Freekibble.com
Rakt från FreeKibble.com -webbplatsen:
FreeKibble.coms huvudmål är att leverera god, hälsosam mat till hundar såväl som katter till de skyddsrum som arbetar så svåra att se att ingen av dem blir hungriga – de kräver vår hjälp. Förutom att leverera gratis kibble till Humane Society of Central Oregon, har vi lagt till 10 nya skyddsrum till programmet (från Oregon till Florida!) Samt planerar att bredda programmet till mycket mer! Tack till alla för att ha stött FreeKibble genom att spela trivia -spelet – varje bit av Kibble räknas!

Freekbibblekat.com
Du kanske trodde vad med alla dessa kattungar i skyddsrummen. Oroa dig inte för att det också finns en webbplats för kattentusiasten i dig. Gå till FreeKibbleKat.com samt ta 1 -oro -frågesporten för att donera 10 bitar av Feline Kibble till djurskyddet. Jag är säker på att min mamma kommer att kolla in FreeKibbleKat.com dagligen nu!
Från och med denna komponering av FreeKibbleKat.com har webbplatsen bidragit med 34 948 870 stycken kibble för skyddskatter samt kattungar i krav på mat. Allmänt mellan de två platserna har de bidragit med 512 889 näringsrika måltider till hungriga katter såväl som hundar.
Stor uppgift Mimi på dina webbplatser! Du är en motivation för mig såväl som många andra.
Om du vill ta FreeKibble.com eller FreeKibbleKat.com -frågesporten klicka på en eller båda bilderna nedan:

Det finns en ny frågesport på FreeKibble.com såväl som FreeKibbleKat.com dagligen så se till såväl som att gå till dagligen, ta frågesporten och göra din gratis donation.
Toppval för våra valpar
Bästa valpleksak vi gillar: Calmeroos valpleksak w/ hjärtslag samt varma förpackningar – bäst för nya valpar. Hjälper enkelhetsstress och ångest i sitt nya hem.
Bästa husdjurstopp som vi gillar: Bones & Chews Bully Sticks – Alla våra valpar gillar att bita, nyp och tugga. Vi gillar att använda mobbingpinnar för att hjälpa till att avleda dessa oönskade beteenden.
Bästa husdjurshundgods som vi gillar: Crazy Pet Dog Train-Me Treats-Vi använder dessa som våra högvärdesbitar för våra guide husdjurshundvalpar.
Bästa färska husdjursmat vi gillar: bondens husdjurshund – för ett par månader tillbaka började vi mata Raven färsk husdjurshundmat såväl som hon gillar det! Få 50% rabatt på ditt allra första köp av bondens hund.

Kolla in mycket mer av våra favoriter på vår nya valpchecklista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post