Att komma ihåg hundarna från 9/11

Det här inlägget kan innehålla affiliate -länkar. Vi kan tjäna pengar eller produkter från de företag som diskuteras i det här inlägget.
Det är svårt att skriva om och ännu tuffare att komma ihåg och se alla videor och hyllningar till de människor som förlorade sina liv den 11 september 2001.
Det är emellertid en tid att komma ihåg inte bara det dåliga, utan det goda som kom från en så hemsk händelse. Inklusive det hårda arbetet med 300 sök- och räddningsteam.
Vi träffade Kenn Bell från Canine -filerna kort i år på Blogpaws och han kan ha introducerat det bäst i sina första Hero Dogs på 9/11 Video:
11 september 2001
Terrorister flyger två passagerarstrålar till World Trade Center.
Inom några timmar kollapsar båda byggnaderna.
Över 10 000 män och kvinnor, den största mobiliseringen av akutarbetare i USA: s historia, följer uppmaningen till hjälp.
300 av dessa hjältar är hundar.

Kom ihåg hundarna från 9/11
Jag minns det som om det var igår. Det var innan jag hade Facebook eller Twitter att se de mest uppdaterade nyheterna. Istället skulle jag vända på TV: n när jag vaknade på morgonen för att lyssna på nyheterna före jobbet. Men den 11 september 2011 var allt annorlunda. Alla kanaler fokuserade på två byggnader i brand. En av de mest förödande händelserna i historien utvecklades bäst innan mina ögon.
Idag kommer vi inte bara ihåg de fallna, utan också de 10 000 män och kvinnor som svarade på samtalet om hjälp inklusive 300 hundteam som arbetar på Ground Zero.

Att titta på den här videon påminner oss inte bara om heroikerna i sök- och räddningshundarna den 9/11, utan det får oss också att tänka på livets bräcklighet och den korta tid vi måste spendera med våra egna hundar. Idag är det 11 -årsjubileet den 9/11 och många av de 300 hjälta hundarna som riskerade sina liv på Ground Zero har gått. Livslängden på en hund är verkligen kort och varje dag med din bästa kompis borde vårdas.
Så medan du läser nyheterna, tittar på filmerna och minns den 11 september 2001 kommer också ihåg de hårt arbetande sökning och räddningshundar som satte sina liv på linjen för att försöka rädda ett annat liv. Se sedan till att du ger din egen hund en stor kram och några extra godisar.
Toppval för våra valpar
Bästa valpleksak vi gillar: Calmeroos valpleksak w/ hjärtslag och värmepaket – idealisk för nya valpar. Hjälper till att underlätta ångest i sitt nya hem.
Bästa hundtugga vi gillar: Bones & Chews Bully Sticks – Alla våra valpar älskar att bita, nyp och tugga. Vi älskar att använda mobbingpinnar för att avleda dessa oönskade beteenden.
Bästa hundgods som vi gillar: Crazy Canine Train-Me Treats-Vi använder dessa som våra högvärdesbitar för våra guidevalpar.
Bästa färska hundmat vi gillar: bondens hund – för ett par månader sedan började vi mata Raven färsk hundmat och hon älskar det! Få 50% rabatt på ditt första köp av bondens hund.

Kolla in mycket mer av våra favoriter på vår nya valpchecklista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post