En högre höjd: Pet Groomers & Specify Licensing

av Malissa Conti-Diener
28 februari 2018
Det talas så mycket om licensiering för vår bransch. Vi har många olika fantastiska skötselföreningar att tillhöra. Vi har många metoder för att hamna licensieras i raser, rasgrupper och till och med i typer speciella skötsel. Vi har några val för dem som väljer att fortsätta att informera sig själva som husdjur groomers/ stylister.

Med böcker, webbseminarier, chattgrupper samt mycket mer i horisonten är vår marknad verkligen blommande.

Våra mässor har blivit större och större varje år, med fantastiska groomers, husdjursexperter samt till och med veterinärer mentor för fortbildning. Dessa show växer årligen med mycket mer såväl som mycket fler groomers som flockar till dem från hela världen. Detta illustrerar att vi som kollektiv industri är hungriga efter ny information.

Vi vill hållas så mycket som datum på de senaste produkterna, tjänsterna, stilarna och till och med företagspraxis. Många av oss vill ha vetenskapen bakom frisyren. Vi vill erbjuda det allra bästa vi kan till våra kunder. Vi förstår att vi vanligtvis är den allra första försvarslinjen när ett husdjur berör oss. Vi ser, känns såväl som att meddela våra kunder om saker som vi hittar (som kanske inte är friska) när de sköter. Vi ser djur mycket oftare än veterinären och vill förstå exakt hur vi kan hjälpa till att bestämma potentiella problem och föreslå veterinärintervention.
Annonser

Varför har vår marknad motstått paraplyen för säkerhet och höjd från att ange licensiering så länge? Rädsla. Jag känner att många groomers är rädda för att få höra att de borde göra sin uppgift på ett specifikt sätt. När allt kommer omkring är jag säker på att alla singer som en av oss har hört någon i vår bransch, eller till och med oss ​​själva säger: ”Det är bara den metod jag alltid har gjort det såväl som mina kunder är nöjda med det, så jag kräver inte att jag inte kräver förändra.”

Men modifiering är oundviklig. Vår marknad förändras dagligen, nya produkter introduceras, såväl som nya vetenskapliga baserade fakta handlar om oss i brythastighet. Vi kräver denna information för att erbjuda den allra bästa huden såväl som kappvård för våra kunder.

En del demonstration att de är lika väl upptagna, eller kan inte betala för att ta klasser eller gå till shower. Med vår marknad på en tvärväg kan du inte betala för att inte hålla så mycket som datum på vad som händer i Grooming idag. Denna marknad exploderar bäst nu, liksom de som går framåt kommer att kunna hålla sig flytande mitt i förändringarna. Inte bara för vår skötsel själv, men upptäcker dock saker som exakt hur man navigerar med sociala medier, poängsidor, marknadsföring samt mer!

Oavsett om du arbetar för dig själv, ur ditt hus eller om du har en multinationell kedja av husdjursköttsalonger, borde du ha en uppsättning skriftliga krav att arbeta från. Detta är vad licensiering handlar om; Ställa in en förhöjd grund av vård. Vi som ett marknadskrav för att hållas ansvariga för de åtgärder vi vidtar med vårt företag eftersom vårt företag arbetar med och med levande varelser.

Det finns krav såväl som licensiering för många olika yrken som mekanik, aktiemäklare, frisör, barberare, massageterapeuter samt mer. Varför är vi någon typ av olika? Vad gör oss immun mot att hållas till en högre standard? Jag, för en, vill ses som en expert i min bransch, inte bara någon som valde upp en klippare en dag och valde att raka djur Willy – Nilly.

Vår marknad måste ha krav på vård precis som kosmetologer gör. Vi kräver att de uppfyller på plats:

1. Sanitetsstandarder

Detta är av största vikt i vårt arbete. Vi kräver att bevara en ren såväl som sanerad atmosfär för djuren som vi arbetar med. Sjukdom kan snabbt få fotfäste och infektera många djur som kommer in i en ohälsosam arbetsmiljö och därför sprider den utanför skönhetssalongen till samhällen. Många sjukdomar är zoonotiska till sin natur såväl som att påverka ägarna såväl som deras hushåll. Våra arbetsförhållanden inkluderar våthet, fukt, djurförstörning såväl som djurens kroppsvätskor – en idealisk grogrund för bakterier.

2. Vårdkrav

Vi borde ha en baslinje av exakt hur varje djur behandlas när vi ser groomer, inklusive lämpliga metoder för att hålla, bada, etc. Detta är för deras säkerhet såväl som vår. Vi är inte veterinärer, liksom borde inte någonsin behandla eller diagnostisera någon typ av problem som ett husdjur kan ha under vår vård. Vi kräver att arbeta noggrant med husdjurets veterinär för att säkerställa att vi kan arbeta tillsammans för att förbättra husdjurets hälsa. Detta kommer också att hjälpa till med att ta bort de snygga företagen som kringgår sin stadslicensiering, försäkringsskydd samt andra skyddsåtgärder som är skyldiga att bli en specifik licensierad groomer. De kommer att nevenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post