Är husdjursförsäkring värt det? Absolut!

Denna publicering innehåller affiliate -länkar*

Jag kanske har avslutat rubriken för detta publicering på bekymmer, men eftersom jag inte är ett fan av klickbetar, liksom eftersom jag är en fast troende att varje kattvaktare åtminstone bör undersöka husdjursförsäkring, Jag bestämde mig för att ge dig min slutlinje redan från början.

Kan du betala för en oförutsedd $ 1000 eller $ 2000 för en medicinsk nödsituation, eller ännu mer för en kronisk allvarlig sjukdom?

Om ditt svar på detta problem är nej, är du skyldig dig själv såväl som dina katter att undersöka husdjurförsäkring.

Myter om husdjurförsäkring

Det finns en hel del falsk information tillgänglig om husdjursförsäkring, mycket av det från människor som kan ha tittat på det för ett antal år sedan, samt aldrig tagit en titt till. Vid denna tidpunkt finns det verkligen en plan för alla där ute, liksom till och med äldre katter, eller katter med befintliga förhållanden kan få viss täckning. Ytterligare en oenighet som jag ofta hör är att husdjursförsäkringsskydd inte låter dig välja din egen veterinär. Ingenting kan vara längre från sanningen. Jag debunkerar fem av de mest typiska husdjurförsäkringsmyter här.

Uppträdandet av oro kan hjälpa dig att välja en leverantör av husdjursförsäkringar

Det finns en hel del val på marknaden för husdjurförsäkring, liksom det kommer att behöva snarare lite läxor från din sida. Fråga dessa problem när du utvärderar en leverantör:

Är verksamheten licensierad i din stat?

Har verksamheten ett stort rykte?

Hur länge har de funnits?

Är policyinfo enkel att förstå?

Erbjuder företaget kundtjänst under öppettider?

Kan du se någon typ av veterinär du vill ha?

Hur mycket har premierna ökat under de senaste åren?

Kommer premier att öka när ditt husdjur blir äldre?

Vad täcks såväl som vad är uteslutet från täckning?

Vad är företagets policy för befintliga förhållanden?

Täcker företagets förmåner för Wellness såväl som förebyggande vård?

Täcker företagets holistiska vård?

Finns det en väntetid innan skyddet blir aktivt?

Finns det maximal ålder för att registrera din katt?

Finns det återbetalningsgränser per fall per år per livstid?

Behövs en fysisk undersökning före registrering?

Varför jag är tacksam för att jag har accepterat husdjursförsäkring för Allegra och Ruby

Jag fick husdjursförsäkring för Allegra såväl som Ruby för två år sedan. Efter att ha tittat på ett antal olika planer valde jag Accept Pet Insurance. De har funnits i tolv år. De har ett solidt rykte i veterinären. Förutom att jag personligen förstår Laura Bennett, Embrace’s grundare och tidigare VD. Jag har pratat med Laura på ett antal konferenser, samt har varit imponerad av både hennes affärsförståelse och hennes energi (något som, även om det är svårfångat, är kritiskt viktigt för mig när det gäller att fatta beslut om någonting.)

Jag valde en plan som täcker sjukdom såväl som missöden endast med ett årligt maximum, 500 $ avdragsgilla samt 70% återbetalning. Jag valde att inte få en hälsoplan. Allegra såväl som Ruby är sju såväl som sex år, liksom premien för att täcka båda kvinnorna är cirka 40 dollar per månad. Jag skulle säga att det är väl värt kostnaden för sinnesfrid, liksom att det redan har betalats i en enorm metod för oss. När Allegra var tvungen att få ett antal tänder eliminerade på grund av resorptiv sjukdom, accepterade Accept en enorm del av 1 800 $. När Ruby var tvungen att få alla tänderna extraherat tidigare i år på grund av exakt samma sjukdom, accepterade accept nästan hälften av 3 500 $. (Anledningen till att de inte täckte mer var sedan tandköttet var ett befintligt tillstånd för båda flickorna.)

Välj en plan som fungerar såväl för dig som dina katter

Om du väljer att få husdjursförsäkring för dina katter, gör din forskning. Titta på en hel del olika planer och välj sedan planen som passar dig såväl som dina katter.

Om du vill ha mer information om att acceptera husdjursförsäkring, klicka på bilden nedan för att få en gratis offert för dina katter.

*FTC -avslöjande; Jag är en affiliate -partner för att acceptera husdjursförsäkring. Detta innebär att om du väljer att köpa försäkringsskydd för din katt genom att länka, får vi en liten provision. Vi sprider bara ordet om produkter såväl som tjänster som vi antingen har använt eller skulle använda oss själva.

Inslagskung

Innehållsförteckning
Myter om husdjurförsäkring
Uppträdandet av oro kan hjälpa dig att välja en leverantör av husdjursförsäkringar
Varför jag är tacksam för att jag har accepterat husdjursförsäkring för Allegra och Ruby
Välj en plan som fungerar såväl för dig som dina katter

Du kanske också gillar:
5 typiska myter om husdjursförsäkringsskydd

Varför jag fick husdjursförsäkring för Allegra och Ruby

Kan du betala för att vara utan husdjursförsäkring?

«Mews såväl som NIPS: Blue Collar Cats hjälper Washington DC med skadedjur Cnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post