Bravecto – 12 veckors lopp & fästkontroll i en enda tugga

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore

När det gäller att skydda din hund mot loppor såväl som fästingar är du troligtvis bekant med framstående topicals, krage och till och med nya månatliga loppbehandlingar. Som ditt betrodda husdjursapotek är vi glada över att introducera Bravecto, det senaste inom lopp samt fästkontroll för hundar. En tugga kontrollerar loppor såväl som fästingar i 3 gånger så länge som traditionella doser, varar i 12 veckor jämfört med den typiska 4 -veckors effektiviteten för de flesta aktuella och orala loppbehandlingar.

Hur annars staplar Bravecto mot tävlingen?

Det finns inget krav på att separera husdjur efter att ha tillhandahållit din hund Bravecto

Bravecto börjar arbeta inom 2 timmar för att döda loppor samt behandla samt kontrollfästingar

Det är effektivt mot 4 fästtyper (svartbenad fästing, amerikansk hundfästing, brun hundfästing, samt ensam stjärnbick)

Intresserad av att ändra hundens loppförebyggande? Fråga din veterinär exakt hur Bravecto kan hjälpa till att hålla din hund riskfri från loppor och fästingar med den lätt att ge Bravecto-tuggen.

Om du har någon typ av oro över den här produkten eller någon typ av andra som har tagits med av 1-800-petmed, lämna oss en kommentar nedan eller känn dig fri att meddela oss på Twitter eller Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post