WorksSowell 1TDC ™ Halloween Sale: Spooktacular Savings!

Detta inlägg består av affiliate -länkar*

Om du redan använder 1TDC ™, vet du redan vilken fantastisk produkt det är. Jag använder inte termen “mirakel” lätt, men jag använder det för den här produkten. Idealisk nu är en fantastisk tid att fylla i, eller prova det för första gången. WorkSowell Halloween -försäljningen startar idag och går till måndag 1 november. Spara minst $ 5 på alla beställningar och upp till $ 20 på större beställningar.

Vad är 1TDC ™?

1TDC ™ (som står för 1-tetradekanolkomplex) är ett revolutionerande naturligt alternativ som håller leder, muskler och tandkött friska på cellnivå. Denna produkt går utöver kosttillskott som består av glukosamin och fiskolja. Det fungerar systemiskt som en katalysator så att kroppen kan förbättra led- och oral hälsa.

1TDC ™ är en egen blandning av fettsyror som härstammar från nötköttskalg. De formuleras sedan till ett speciellt fettsyrakomplex i en CGMP (nuvarande riktlinjer för god tillverkningspraxis som verkställs av FDA) livsmedelsfacilitet i USA. Dessa fettsyror skiljer sig från de vitala syrorna du hittar i produkter som fiskolja.

1TDC ™: s speciella teknik är mycket och snabbt absorberad, oavsett om det appliceras topiskt på tandköttet eller tas oralt i kapselform. När den kommer in i kroppen har 1TDC ™ en otrolig affinitet för vita blodkroppar, vilket gör att den kan komma dit den behövs snabbt. 1TDC ™ gör effektivt jobbet utan att störa andra delar av din katts hälsa.

Studien visar att 1TDC ™ minskar periodontal sjukdom inom sex veckor

En studie som gjordes vid University of Saskatchewan, Kanada, visade att daglig användning av 1TDC ™ under en period av sex veckor resulterade i betydande förbättringar av katter med periodontal sjukdom. Det fanns 13 katter i studien. 9 Katter fick en daglig administration av 1TDC ™, de andra 4 katterna fick olivolja i sex veckor. Katterna som fick 1TDC ™ visade signifikanta minskningar av alla parametrar för vetenskaplig periodontal sjukdom utom tandrörlighet vid 6 veckor. Katterna visade en statistiskt signifikant minskning av fickdjupet, vetenskaplig bindningsförlust, tandköttsindex och blödning vid undersökning, medan placebogruppen inte visade någon signifikant förändring.

Hela studien publicerades i Journal of Feline Medicine and Surgery.

För mycket mer information om 1TDC ™ och för att köpa, besök worksowell.com.

1TDC ™ är också tillgänglig från Amazon. Rabatter är endast giltiga på WorksSowell.com.

*The Conscious Cat är en affiliate -partner till WorksoWell ™ och en deltagare i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -reklamprogram som skapats för att tillhandahålla en indikerar för oss att tjäna avgifter genom att länka till Amazon.com och anslutna webbplatser. Detta indikerar att om du bestämmer dig för att köpa via någon av våra länkar får vi en liten provision. Vi sprider bara ordet om produkter och tjänster som vi antingen har använt eller skulle använda oss själva.

Inslagskung

Du kanske också gillar:
Exklusiva semesterbesparingar på 1TDC ™ för medvetna kattläsare

1TDC ™ Mors dagsförsäljning: Spara 15%

1TDC ™ Valentine’s Day Sale: 14% rabatt på alla storlekar

«Volana Kote Kitty Ears -prydnad och nyckelring
Assisi Loop -vinnare »

2 kommentarer om WorksSowell 1TDC ™ Halloween Sale: Spooktacular Savings!

Silvia Shanahan säger:

29 oktober 2021 kl. 9:13

Det är en verklig smärta att få detta in i katten … har att fånga honom när han är ljud som sover och sedan lägger lite på fingret och munnen … … vet inte hur mycket han faktiskt får så.
Att pressa den i munnen från kapseln är inte möjligt … skulle inte stanna kvar tillräckligt länge för det ..

Så det avskräcker mig från att göra det ofta eftersom jag inte vill att han ska bli snygg av att vara runt mig.

Svar

Janine säger:

29 oktober 2021 kl 06:06

Tack för att huvudet är på den här försäljningen.

Svar

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. behövliga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från denna webbplats enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer med hjälp av e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post