Darwins Venison Jerky Treats for Dogs-Venison Meat for Dogs

Remy och jag vill meddela dig om de högkvalitativa Venison Jerky Treats från vår sponsor, Darwins naturliga husdjursprodukter!

Dessa vilda ryckiga godisar kommer och tillverkas i USA från 100% gräsmatade hjortkött (hjortar).

Darwins vilda ryckiga kött är antibiotika och hormonfritt och 100% USDA inspekterat (mänsklig klass).

Täcken innehåller inga korn eller fyllmedel av något slag.

De är designade med hundträning i åtanke och kan delas upp i små storlekar för att belöna din hund. Min hund Remy älskar dessa godis!

I det här inlägget:

Darwins Venison Jerky Treats Review

Fördelar med riktiga kött ryckiga godisar för hundar

Hälsofördelar med hjortkött för hundar

Är Wild Venison säker för hundar?

Darwins Venison Jerky for Dogs Review

Min Weimaraner Remy älskar The Venison Jerky Treats från Darwins!

Jag gillar att använda dessa godis för att träna honom för att komma när vi ringer när vi vandrar och för att hålla hans uppmärksamhet när vi tränar för smidighet. (Han gillar att “välja sitt eget äventyr.”)

När jag bär venisonen ryckiga godisar i fickan, lyssnar min hund magiskt på mig! Konstig. Haha.

Vi älskar dessa hälsosamma godisar och rekommenderar starkt Darwins eftersom de är gjorda med gräsmatad hjortkött utan korn, konserveringsmedel eller fyllmedel.

Darwin’s Venison Jerky Treats säljs i 4-ounce-paket för $ 8.99. Detta slutar vara ungefär tio 6-tums ryckiga pinnar.

Hur man beställer Darwins ryckiga godis

Venison Jerky Treats är tillgängliga för Darwins befintliga prenumerationskunder. Darwins prenumerationsmåltidsfrekvens kan anpassas, men de flesta kunder får leveranser varannan vecka. Kunderna har möjlighet att lägga till ryckiga godis (och andra godsaker som ankahalsar) i alla beställningar.

Om du vill beställa Darwins råa mat till din hund är det verkligen lätt att komma igång. Darwin’s har ett fantastiskt provbjudande: 10 kilo mat för bara $ 14,95! Det är upp till 75% rabatt! Ingen kod krävs. Lär dig mer.

Om du är en befintlig Darwins kund, för att lägga till Venison Jerky Treats i din beställning, besök myAccount.darwinspet.com, ring Darwins kundtjänst på 877.738.6325 eller skicka sin kundtjänst ett e -postmeddelande på info@darwinpet.com

Deras kundservice är extremt snabb och hjälpsam!

Darwins Real Meat Dog behandlar ingredienser

Darwin’s gör sina naturliga urval av vilda ryckiga godbitar från 100% gräsmatat viltkött.

Ingredienser inkluderar:

rökt hjortkött

Venison Heart & Njur

hjortkärl

salt-

Helt enkelt är de riktiga köttfiskar!

Darwin’s är ett rå hundmat- och rå kattmatföretag, men deras ryckiga godisar är gjorda med rökt viltkött. Lär dig mer om deras godis här.

Fördelar med Darwins riktiga köttfastiga ryckiga godis för hundar:

1. Verkligt kött är bäst för hundar!

Hundar är köttätare och har ingen anledning att äta majs, soja eller spannmål – det här är bara billiga fyllmedel som många hundmat och behandlar företag använder för att spara pengar.

Visst, hundar kan komma förbi på lite “skräpmat” då och då men det är bäst om majoriteten av deras godis är hälsosamma.

Jag gör mycket träning med Remy, och jag föredrar att majoriteten av hans godis är verkligt kött som Darwins vilt godis.

2. Bekvämlighet.

En annan bra sak med dessa ryckiga godis är när jag tar Remy på långa lopp och vandringar, jag har ett bekvämt, hälsosamt mellanmål för honom att njuta av när jag är ute på spåren hela dagen. De passar lätt i mitt löpande paket.

Vi åkte nyligen camping och vi tog med sig både våra Darwins patties och ryckiga godisar (se bilden nedan).

3. Inga konserveringsmedel eller fyllmedel.

Darwins ryckiga godisar är tillverkade utan konserveringsmedel, kemikalier, färgämnen eller fyllmedel. (Av den anledningen är det förmodligen bäst att kyla dessa godbitar efter öppnandet.)

Hälsofördelar med hjortkött för hundar

Venisonkött är hälsosamt för både hundar och människor. Venisonkött innehåller:

Järn, B -vitaminer, zink, fosfor och koppar.

Du kan lägga till venison till din hunds hemlagade råa diet eller hemlagad kokt diet.

Här är en detaljerad artikel från Bridger Animal Nutrition här i Bozeman, Mont., Om hälsofördelarna med att inkludera hjortkött i din hunds diet. Bridger Animal Nutrition är en lokal hälsokostbutik för husdjur och boskap.

Venison finns också i vissa kommersiella hundmat och godis, till exempel Darwins godis. Om din hund har matkänslighet för andra proteiner som nötkött eller kyckling, är hjortkött ett bra alternativ att prova.

Är Wild Venison säker för hundar?

Darwins använder inte Wild Venison för sina ryckiga godisar. De är gjorda av ranchuppfödda hjortkött, fria från antibiotika och hormoner. Men de som matar sina hundar en rå diet undrar kanske om det är säkert att mata ett hundkött med hundhjortar.

Ja, vilda hjortkött är säkert för hundar

Svaret är ja!

Uppenbarligen är en av de viktigaste fördelarna med vilda venisonkött för hundar (eller för människor) att hjorten är “fritt sortiment” och i princip “organiska” som de är vilda. (Tänk på att mycket rådjur fortfarande äter mycket majs, beroende på hur nära de lever till majsfält.)

Det är bäst att vidta några försiktighetsåtgärder ochAnvänd sunt förnuft när du hanterar vilda hjortkött eller något vildt spelkött för dig själv eller för din hund (eller något rått kött, för den delen!).

Säkerhetstips vid matning av rått hjortkött till hundar

1. Frys hjortköttet i tre veckor innan matning. Detta kommer att döda eventuella parasiter som finns i köttet. Människor äter uppenbarligen vilda hjortkött utan problem men vi lagar köttet först, vilket också dödar eventuella parasiter.

2. Liten risk för kronisk slöseri. Bloggen Mina ruttna hundar har en bra artikel om att mata vilda spel till din hund och potentialen för rådjur att ha eller bära kronisk slöseri (CWD). Denna sjukdom verkar inte påverka hundar eller vargar utan kan överföra till människor.

3. Alla hjortkött och organ är säkra att mata. Frys bara först eller laga köttet, se ovan. (Observera att orgelkött är mer “rikt” så introducera det långsamt.)

4. Ge inte din hund de viktbärande hjortbenen. Du kan ge dem till din hund men känna din hunds tuggstil.

Se vårt inlägg: Vilka råa ben är säkra för min hund?

Remy med en rå ankahals från Darwins

Jag ger inte min hund Remy stora ben eftersom han är en hård chewer och jag oroar mig för att han kommer att sprida en tand eller försöka svälja stora benbitar. Remy äter bara rå kyckling, anka (visas ovan) och kalkonben.

Ge aldrig din hund någon typ av kokta ben.

5. Kryddad hjortkorv eller ryck är inte bra för hundar. Om du accepterar Venison Jerky eller korv från en vän, gå vidare och njut av det men det är förmodligen bäst att inte ge till din hund.

Deer Sausage eller Jerky har troligen kryddats och kan leda till en upprörd mage för din valp! Darwin’s Venison Treats är ett mycket bättre val eftersom det är specifikt för hundar!

Så där har du det!

Remys diet är mestadels mat från Darwins, men som min man gör mer och mer jakt kommer vi definitivt att undersöka lite hjortkött till Remys diet såväl som våra egna måltider.

Skulle din hund vilja prova Darwin’s Venison Jerky Treats?

Låt mig veta i kommentarerna!

Läs mer om Darwins ryckiga godis på deras webbplats här.

Relaterade inlägg:

Darwins Raw Dog Food Review

Rå hundmat för nybörjare

Kan hundar äta rått fläsk?

Lindsay Stordahl är grundaren av den mutt. Hon skriver om hundträning och beteende, hälsosam rå hundmat och springer med hundar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post