[Ny produkt] Litter Genie löser frågan om kulllåda lukt

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore

Värsta situationsscenario: Dina gäster håller på att dyka upp för middagsfirandet du har planerat i veckor. Tabellen är inställd. Maten är praktiskt taget klar, liksom hela hemmet luktar som mormors välsmakande 6-ost lasagne. Vänta! Vad är den lukten som tävlar med den förtjusande doften av middagen du har slavat över i 3 timmar? Nej inte nu! Samlad Mitzi har just använt anläggningarna … och det finns ingen tid att tömma kattlådan innan din chef såväl som kollegor anländer. Du vill definitivt inte passera dem på deras metod i din dörr medan du tar med en illaluktande soppåse med kattkull till papperskorgen!

Tack och lov, du har kullen Genie Plus Feline Litter Disposal System. På några sekunder har du skopat upp problemet och låst bort den hotfulla klumpen i en lufttät kullbehållare som har räddat dig från veckor eller till och med månader med skämt runt kontoret. Nu kommer alla dina kollegor att prata om är vilken fantastisk kock du är såväl som exakt hur mycket de glädde sig över mormors 6-ost lasagne.

Litter Genie Plus är Diaper Genie för kattkull!

Det kommer inte att finnas mycket mer att springa till papperskorgen varje gång din katt använder kullen. Faktum är att kullgenie kan användas i så mycket som 14 dagar för en katt innan de behöver tömmas.

Kullgenyanvisningar är enkla. Använd den medföljande kullskoopen för att eliminera klumpen från kullen, öppna locket och minska klumpen i hinken, stäng locket och dra handtaget. Lukt, röra såväl som bakterier är inlåsta i den speciella 5-skikt, anti-mikrobiell bortskaffningsväska.

Den medföljande påfyllningen har tillräckligt med kullsgenpåsar för att hålla så mycket som 2 månader för ett hushåll med en katt. Det är den perfekta tjänsten för små utrymmen, husbor, de med begränsad rörlighet eller någon som upptäcker ständiga resor till papperskorgen för att vara ett besvär.

Om du gillar din katt och som ett rent, färskt luktande hem, är Litter Genie Plus en av de katttillbehör du inte kan online utan!

Vinn din egen kullgenie!

Vi tillhandahåller bort en kullgenie plus kattkullavfallssystem samt två (2) påfyllningar till en lycklig vinnare! För att gå in på din möjlighet att vinna, lämna en kommentar nedan och berätta exakt hur en kullgenie plus skulle gynna ditt hem! Mästaren kommer att väljas den 10/28/2014. Lycka till!

Grattis till vinnaren, Mary L! Vi skickar ett e -postmeddelande om att förklara ditt pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post