Sanitet Sanity: A New Typical Is on Us

av Khris Berry
1 juni 2020
Som jag komponerar denna månads utgåva är hela världen fokuserad på en liten bit organisme som i princip har stoppat den samtida världen i dess spår. Boken Coronavirus, som har kommit ner på världen, har berört varje privat du förstår på ett personligt sätt.

Oavsett om det har förändrat din förmåga att handla fritt eller äta ute, stängt din skötselverksamhet tillfälligt i den räntesatsen för allmän säkerhet eller påverkat hälsan och välbefinnandet såväl som en god vän eller hushållsmedlem, kan ingen tillflyktsort Det grepp på något sätt. Vi har kollektivt vänt ett hörn som en art – vi kommer aldrig att titta på en enkel grodd som enkel typ av längre.

Som hundskötsel är vi vana att arbeta och bli av med bakterier i våra miljöer. Vilken hund groomer har inte hanterat en osynlig, okänd motståndare när man badar en misstänkt hotspot? Vilken groomer har inte hanterat husdjur (eller annan fråga, för den delen) som skulle göra att kim -o – fobisk person kryper? När vi kämpar mot vår kollektiva metod för att arbeta såväl som tillbaka till det normala, kommer det att vara viktigt att vi inte återvänder till typiska när det gäller hur, såväl som varför vi sanerar våra salonger, oss själva såväl som våra arbetsområden .

Vi hade ett kort telefonsamtal på väckarklocka under de senaste åren eftersom “hundinfluensa” (hundinfluensa) försökte förstå några av våra regioner och påverkade husdjur vi tjänar. Vi gick till akutveterinärsymposier, vi pratade om sanitetsprotokollet, liksom vi städade lite vanligare såväl som lite djupare. Vi hade en introduktion till smittsam överföring såväl som den funktion vi spelade för att mildra ett virus. Men ingenting förberedde oss som en marknad (eller en nation) för Covid – 19.

Vi upptäckte kollektivt vad vi kan om denna mikroskopiska fiende; Vi tog oss till webben för att upptäcka exakt hur man dödar den, exakt hur man kan avvisa det och i slutändan exakt hur vi gör det igenom det. Förutom att vi fortfarande upptäcker mer såväl som varje dag. Men ingenting i våra liv (eller kollektiva mänskliga minne) förberedde oss för ett bok Coronavirus. Vi var, liksom potentiellt fortfarande, försvarslösa. Förutom att skydda oss själva såväl som de omkring oss, fick vi mandat att stanna hus och skydda våra samhällen.
Annonser

Men när vi rör oss med processen att hålla oss friska hemma, är sanningen att vi inte kan stanna i huset permanent över oss. Vi måste öppna våra dörrar, våra företag och börja betjäna de husdjur som vi är hängivna till när igen. När vi gör det såväl som att börja återuppta verksamheten, tror jag att vi kommer att upptäcka nya “bästa praxis” när det gäller att tillhandahålla sanitära förhållanden – för husdjur, kunderna såväl som våra medarbetare.

Låt oss titta på några av CDC -förslagen samt diskutera exakt hur du kan implementera nya sanitetsförfaranden såväl som runt din salong.

Utrymme: vidöppen område mellan dig själv såväl som medarbetare kan hamna som en ny normal. Om du har förmågan, sprids ut och platsen sex meter mellan din skötselstation såväl som de omkring dig.

Produkter: Att hålla lämpligt, effektivt virus såväl som bakterier – eliminerande rengöringsprodukter på – hand hela tiden (och att använda dem korrekt) bör vara en del av din nya normala. Som borde ha ett trevligt, måttligt förvaringsskåp med pappersprodukter, för fall. Nu är det inte heller dags att acceptera ekologiska rengöringsprodukter – bleker är din vän trots allt.

Process: Rengör när du går istället för att vänta fram till slutet av dagen. Många av oss har en rutinmässig rutin för djup rengöring i slutet av vår arbetsdag; Att ordna eller upptäcka tid att rengöra när du går kommer att göra det lättare att upptäcka tid att rengöra djupare och mer noggrant.

Sjukdagar: Att be kunder, medarbetare såväl som dig själv att omplanera när någon är sjuk eller inte känner sig bra bör vara en politik att inte förbises. Groomers arbetar sjuka. Groomers tar inte sjuka dagar. Groomers kommer med det. Alla dessa är arkaiska mantraer som vi kan eliminera. Behöver människor för att hålla sina bakterier hemma. Gör att stanna hus när du är sjuk till ett nytt socialt ansvar.

Germs Travel: Torka ner ytorna oftare. Tvätta händerna oftare. Upptäck var bakterier online (i princip överallt) samt sanera varje yta du kan så vanligt du kan. Vill du att din grooming salong ska lukt ren för klienter när de anländer? Detta kommer att säkerställa att det gör det.

Löser såväl som krage: Detta är en påminnelse om offentlig tjänst om att allt som din klient har rört, kommer att vara ditt för att hålla. Vi planerar att använda slip leads i framtiden såväl som inte lagerklient kopplar, krage, sele eller personlig egendom.

Masker: Groomers har många skäl att bära masker när de arbetar. Covid – 19 är bara en mer utmärkt anledning att skydda dig själv såväl som de omkring dig.

Jag hoppas att du läser detta i ett arbetenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Chew ToysChew Toys

av Gary Wilkes 8 november 2013 Jag har en nötkreatur som tillhör en typisk underarter av hushållshund – kanut – den tugga hunden. Han har en liten underbit, vilket får