Chew Toys

av Gary Wilkes
8 november 2013

Jag har en nötkreatur som tillhör en typisk underarter av hushållshund – kanut – den tugga hunden. Han har en liten underbit, vilket får mig att tro att en del av hans fråga är felaktig tilltäppning. Jag kommer att reparera den frågan inom en snar framtid, men för tillfället (och under de senaste tio månaderna) har jag hanterat en mycket tugga. Det tar upp ämnet tugga leksaker.

Alla hundar glädjer sig över att tugga i en eller annan grad. Det är i deras ben. När vilda kanider äter ett djur, tar de bort vad som helst ätligt och lämnar extremt bit till surrarna. Stilen såväl som tänderna ger detta plockade rena resultat. De har molar för att krossa små ben, klippa stora muskler eller bryta plastavtalet med ett paraply. De främre tänderna kan huden den sista köttet av kött från ett ben eller snören från dina löparskor. Hundtänderna fungerar som sax som kan klippa med senor såväl som Sinew eller Dropp bevattna slangar med lätthet.

För vissa ägare är det att ha en hund som att ha en institution av jätte, faktiskt allätande piranhas i huset. Stolben, soffkuddar, visningsband, hörapparater – bara om allt som kommer att vara i form i munnen såväl som vissa saker som inte kommer att vara helt är rättvist spel. Även om du är likgiltig för att förlora hundratals till otaliga dollar till detta beteende, finns det ytterligare ett stort element som måste beaktas: Pica, intag av oätliga föremål. Om din hund verkligen äter vad de släpper, kan du sluta med en död hund. I alla fall är det ett utmärkt koncept att hindra hundar från att äta saker som kan döda dem. Jag har sett resultaten från en hund den biten med en elektrisk sladd. Såvida du inte har färdigheter att hämma ett beteende, är nästa finaste alternativ att upptäcka lämpliga föremål för att hålla hundens mun upptagen.

Textur, storlek, hållbarhet och interaktivitet

Det finns fyra krav som består av en stor tuggleksak: textur, storlek, hållbarhet samt interaktivitet. Om leksakens struktur är stötande eller inte intressant, tuggar inte hunden. Om storleken är lika stor eller lika liten kan det antingen vara lika utmanande att tugga eller en tarmblockering som väntar på att hända. Om objektet kan avbrytas snabbt, kommer det inte att hålla hunden upptagen länge. Det sista kriteriet är interaktivitet. Om leksaken lönar sig kommer vanorna med att tugga den leksaken att förstärkas. När du har upptäckt kombinationen av dessa funktioner som en hund föredrar kan du moderera problem som kronisk tristess och destruktiv tugga.

De är också lukrativa för ditt företag. Även om många groomers inte gillar att ta med produktlinjer som inte är direkt kopplade till deras verksamhet, gynnar effektiva tuggleksaker dina kunder direkt. Ditt alternativ är om du vill ha de enorma boxbutikerna att få pengarna eller behålla dem själv. Att vara praktisk för dina kunder i områden som är viktiga för dem hjälper också till att behålla. Obs: Detta är inte en konsumentrapporteringsstil. Om jag nämner en produkt är det för att hjälpa dig att upptäcka allmänna typer, men jag rekommenderar inte ett specifikt varumärke (dvs. jag gör inte betalda rekommendationer, men jag kommer att berätta vad jag använder).

Textur

Hundar gillar saker som tål deras käktryck. Det är därför Rawhide Chews är så allmänt älskade. Denna “pressbarhet” återges i strukturen för gummibollar, ben samt föremål i en eller annan grad. Den mest typiska gummiföreningen som används för hundarnas leksaker är Cressite. Nyare formler efter företag som Kong är mycket mer chewy än gamla, svåra gummileksaker. Ytterligare en modern utveckling är bomullsrepleksaker med knutar. De är fantastiska tills hunden börjar klippa med repet med sina molar. Om du väljer Rawhide är mitt förslag att stanna hos komprimerad Rawhide. Detta är en bunt med lager av råhud stansad med en stor matris som skär den till formen av ett ben. De är extremt täta. Som i alla saker, se när bitar är lite tillräckliga för att en hund kan äta dem.

Storlek

Om en hund kan få sin öppna käke runt något kan de ta bort den. Små leksaker för enorma hundar är farliga. Stora leksaker för små hundar kan orsaka brist på intresse. Försök att upptäcka något som är stort tillräckligt för att formas i sidled med hundens mun bakom hundarna samt stora tillräckligt för att säkerställa att det sticker ut på sidorna.

Varaktighet

Med stora tugga är detta alltid ett problem. Även de mest motståndskraftiga hundleksakerna kan skivas och smulas. Hårdare gummitypartiklar kan tåla tugga ett tag men kan torka ut och sedan vara sårbara. Everyday Evaluation of Chew Toys är en bör för hundar som är särskilt brinnande i deras tugga.

Interaktivitet

Under de senaste tio åren har detta element av tugga leksaksstil förbättrats dramatiskt. Inerta lekleksaker, som dragkampringar, har funnits för evigt. Det nya sortimentet gör att du kan studeranull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Gemini antogs!Gemini antogs!

Uppdatering: Gemini antogs! Thatmutt.com ökar pengar för att sponsra antagningsdonationschefen för Gemini, Lab / Pitbull-mixen för adoption med det humana samhället Fargo-Moorhead i Fargo, N.D. Enligt hennes profil med skydd,