AVMA namnger McVety-Leinen 2022 Bustad Buddy Animal Vet of the Year

The American Veterinary Medical Association (AVMA) har hedrat Dr. Dani McVety-Leinen, skapare samt VD för Like Veterinary Hospice, som The the the the the the the the the the the the the the the the Mottagare av 2022 Bustad Buddy Animal Veterinary of the Year Award.

Uppkallad efter den avdömda Dr. Leo K. Bustad, tidigare president för Delta Society samt dekan vid Washington specificerar University of Veterinary Medicine, är utmärkelsen en av veterinärmedicinens största utmärkelser och erkänner det imponerande arbetet med veterinärer för att skydda som som samt främja den mänskliga-djurbindningen. Det är en av tre djurskydd såväl som utmärkelser för mänskliga och djur som tillhandahålls varje år av AVMA samt stöds med akademisk finansiering från Merck Animal Health.

“Jag är bortom hedrad över att vara mottagaren av Bustad Buddy Animal Veterinary of the Year Award,” uttalade Dr. McVety-Leinen. ”Dr. Leo Bustad var en riktig pionjär inom vårt område, som pressade med nya idéer om ära och respekt mellan djur och människor, begrepp som fortfarande formar vårt yrke idag.

”Banden mellan våra typer har inte bara fört mig in i detta yrke som jag värnar om, men har också varit hörnstenen i mitt arbete som kliniker, min motivation som affärskvinna, liksom drivkraften bakom mitt arbete med veterinärstudenter. Precis som Dr. Bustad känner jag att hjälpa veterinärpraktikanter som förstår detta band i början av deras yrke hjälper till att forma den typ av läkare de blir. Förutom med detta arbete har jag upptäckt att det som veterinär som inte är medicin som vi säljer; Snarare är vår verkliga produkt den mänskliga-djurbindningen. ”

Dr. McVety-Leinen etablerade varv av som Veterinary Hospice i Tampa, Florida, 2009, bara några månader efter examen från Veterinary School. Med tanke på att den tiden har hon odlat tjänsten från en veterinär-till ett landsomfattande nätverk av mycket mer än 250 läkare samt en heltids tvärvetenskaplig stödpersonal som ägnas åt att göra slutet av livet för husdjur, liksom de människor som gillar dem, så värdiga och lugna som möjligt. Nästan 500 000 hushåll har gynnats av Dr. McSty-Leinens vision.

Under det senaste decenniet har Dr. McSty-Leinen såväl som varvet i Like-teamet revolutionerat vård av geriatriska husdjur, slutstadieadministrationen av terminala sjukdomar såväl som hantering av eutanasi i veterinärutrymmet. Genom att perfektionera den veterinära hospice-idén såväl som proaktivt föra eutanasi in i hemmet har de förvandlat livslängden från ett litet element av metod till sin egen bransch. Som en pionjär inom slutet av livet har Dr. McVety-Leinen försökt aktivt informera såväl som att dela varv av kärlekens resurser samt reserver för förståelse med andra veterinärexperter samt förprofessionella. Detta har väsentligen bidragit till tillväxten av en ny kultur av veterinärer som upptäcker att behandla döden inte som ett misslyckande i medicin, men som en naturlig utveckling av biologi.

Dessutom producerade Dr. McSty-Leinen nyligen en ny avdelning i varv med liknande för att mycket bättre tjäna hushåll som sörjer förlusten av ett husdjur. Lap of Love’s Pet Loss Support Team, väl etablerat 2021, använder en gratis stödgrupp för husdjursförlust till alla individ som har upplevt döden av ett husdjur utöver individualiserade stödsessioner, barns förtvivlan såväl som en resekurs för husdjursförlust. Supportgruppen ger en säker, omtänksam och empatisk atmosfär för dem som vill lyssna, dela och fira livet för sitt värdefulla husdjur med andra som lider av en liknande förlust.

Dr. McVety-Leinens engagemang för grannskapstjänster inkluderar tilldelning av var och en av sina teammedlemmar en ”presentutnämning” varje månad för att leverera befrielse till ett hushåll som krav på monetär hjälp. Hon uppmuntrar också sitt team på nästan 500 arbetare att förlänga denna gåva till alla typer av hushåll de väljer. År 2021 levererade LAP av liknande mycket mer än 1 500 välgörenhetsbesök hos hushåll som uppgår till nästan 500 000 dollar i gratis vård.

Förutom sitt arbete med Lap of Love, komponerar Dr. McVety-Leinen ofta såväl som talar för expert såväl som lekgrupper om ämnen som rör kroppsspråk för läkare, veterinärhospice, eutanasi, undviker ockupationsförbränning, empati trötthet, bedömning Hög livskvalitet såväl som exakt hur veterinärer kommer att hjälpa till att ändra avtalet om mänsklig död. Hon har levererat otaliga föreläsningar, lunch och lärande, seminarier och webbseminarier till gäster på alla samhällsskikt samt har skrivit eller bidragit till många publikationer för att tjäna andra. Dr. McVety-Leinen har presenterats på många lokala, nationella såväl som expertmedier inklusive ABC, The Associated Press, New York Times, Washington Post, Entrepreneur Magazine, Huffington Publish samt massor avMer.

Dr. McVety-Leinen, en examen från University of Florida College of Veterinary Medicine, är den yngsta mottagaren av College’s Distinguished Young Alumni Award (2013) samt Florida Veterinary Medical Association’s President’s Award (2014). Hon har också hedrats med Tampa Bay såväl som Comers 40 Under 40 Hall of Fame Award samt årets husdjur Market Lady 2017.

Källa: Avma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post