Gemini antogs!

Uppdatering: Gemini antogs!

Thatmutt.com ökar pengar för att sponsra antagningsdonationschefen för Gemini, Lab / Pitbull-mixen för adoption med det humana samhället Fargo-Moorhead i Fargo, N.D.

Enligt hennes profil med skydd, är Gemini en ung hund som kan leka hela dagen. Hon gillar att spela hämtning, men likaså gillar att springa med bollen. Hon svarar bra på godis såväl som kan upptäcka alla slags knep! Hon är också bra med katter!

Kostnaden att omfamna en hund från HSFM är $ 146, plus moms. Thatmutt.com ökar pengar för att sponsra en del eller hela den avgiften så att någon kan omfamna Gemini på en minskad kostnad.

Du kan donera någon typ av belopp till Gemini-avgift som använder PayPal-knappen nedan. Thatmutt.com kommer att ge 100 procent av pengarna till det humana samhället som en del av Geminis sponsring. Om du donerar $ 20 eller mer får du en gratis 2014 Mutt kalender. Uppdatering: Gemini har antagit i verken!

Thatmutt.com kommer att sponsra en ny hund varje månad. Om du förstår en skydd eller räddningsgrupp som kan dra nytta av att ha ett husdjurs adoptionsdonationschef sponsras i februari, skicka dina nomineringar till lindsay@thatmutt.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post