Colorado legaliserar marijuana för hundar

Colorado legaliserar marijuana för hundar

Senast uppdaterad den 30 april 2016 av valpläckor Lämna en kommentar
Colorado legaliserar marijuana för hundar

x

Denver, Colorado – Hundar i Colorado är de senaste offren för marijuana. Medborgarna i Colorado röstade för att tillåta “ägare att administrera marijuana till sina hundar för att” kyla dem “i stressande situationer”. Cannabis används för att förändra en hunds hjärna, så det kommer inte att skälla.

Trots hur oetiskt det är att tvinga en hund att äta eller röka marijuana, dyker upp bilder av pitbullar med våldsam historia på YouTube. Hundarna, som vanligtvis skulle göra någon person i fullmakt till död, lurades att äta flera spliffs marijuana. När hundarna släpptes från sina burar och hånade av en polis i en hundsäker kostym, sniffade hundarna helt enkelt mot officer och lyftte ett ben och urinerade på tjänstemannen som ett markant territorium.

Hanen fortsatte sedan att tigga om mat och ta en tupplur.

Colorado förväntar sig att utbredd administration av marijuana blir en standardiserad veterinärpraxis i Colorado.

”När människor ser bara hur oavsiktliga och förutsägbara hundar vill ha marijuana att lägga i maten och röken blåser i ansikten på en konsekvent basis, kommer detta att bli det nya normala för att upprätthålla en frisk hund. Förhoppningsvis kommer att upprätthålla ett marijuana -regimin för din hund att bli en lag. Det är bara vettigt att ge hundar något som får dem att bara varva ner och ha låg risk att attackera andra, ”rapporterar Denver Vet Dr. Hans Klopek.

Syndikerad med samtycke från Topekas News.

Rekommenderad läsning:

Död av 20 hundar i Arizona Kennel

Hund som vänder på väg upp

Hund doused i syraåterhämtning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post