Varför din husdjurshund behöver hjärtmaskförebyggande året runt

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore2

En av de mest typiska bekymmerna som djurvaktarna frågar är om den månatliga hjärtmaskmedicinen måste tillhandahållas året runt, även under de kyligare vintermånaderna. Medan hjärtmasksjukdom överförs av myggor har det successivt varmare varmare vintermånader under de senaste åren vilket har lett till utseendet på myggor även under kyare månader. I köp för myggor för att överföra de smittsamma larvstadierna av hjärtmaskar med en bit, måste den typiska omgivningstemperaturen normalt vara 65 grader eller högre under 30 dagar i rad, även under vintermånaderna.

Min sena professor såväl som respekterade veterinärkardiolog såväl som mycket första president i American Heartworm Society, David Knight, talade och komponerade om detta koncept ganska ofta. De flesta av hjärtmaskförebyggande mediciner består också av andra komponenter som hjälper till att hantera såväl som att stoppa tarmparasiter, som kan ses alla typer av året på året; Därför föreslås det fortfarande av många veterinärer att administrera månatliga hjärtmaskmediciner året runt, även i det svalare klimatet, eftersom många av dessa tarmparasiter är det som kallas zoonotiska sjukdomar, vilket indikerar att de kan överföras till människor. Även om hastigheterna för hjärtmaskinfektion kan variera från år till år, har hjärtmasksjukdom diagnostiserats i alla 50 stater. American Heartworm Society (AHS) föreslår ett förebyggande program för hjärtmask, även i regioner där vintrarna är kalla, utöver i torr öken anger med “få” myggor.

De flesta familjens husdjur tolererar muntliga hjärtmask orala mediciner ganska bra, med bara sällan några känsliga hundar som reagerar på några av de starkare kombinationens orala preparat. Under dessa omständigheter har jag upptäckt att den aktuella beredningen, revolutionen vanligtvis är väl tolererad av till och med de mest känsliga av djur. Medan holistiska klienter kan söka våra växtbaserade alternativ som Quassia Bark eller Black Walnut, har dessa inte undersökts för långsiktig säkerhet; Som ett resultat föreslås det att administrera hjärtmaskmedicin till familjens husdjur året runt med en auktoriserad receptbelagd produkt.

Hjärtmask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post