Appas kung: Chase är kung nu!

Obs: Den här intervjun genomfördes före Steve King’s pension från och med den 31 december 2021. Han har tjänat husdjursindustrin i årtionden och vi önskar honom väl i hans nya satsningar. Appa genomför en ny sökning efter en VD och koncernchef.

Fråga någon om att få ett husdjur under pandemin, och svaret är detsamma, “Hur levde jag utan honom (eller henne?) FÖR!” Steve King, American Pet Products Association (APPA) VD och koncernchef håller helhjärtat. GoodNewsForPets.com-redaktör Lea-Ann Germinder har länge varit en beundrare av King’s arbete med den mänskliga-djurbandet. Han delade nyligen historien om hur hans älskade husdjur kom in i familjens liv, föreningens arbete under pandemin och insikt bakom 103,6 miljarder dollar i försäljning av husdjursindustrin i Appas 2020 State of the Industry Report – och vad mycket mer att förvänta sig 2021.

Låt oss börja med grunderna. Berätta om Chase the Beagle.

När pandemin började hade vi inte ett husdjur. Vi hade tappat vår hund och beslutade vad vi skulle göra härnäst – som många husdjursföräldrar var vi inte riktigt redo att ta steget igen. Min partner och jag arbetade hemifrån och vi sa, vi måste få en annan hund. Så, Chase the Beagle kom in i våra liv.

Vi adopterade honom i juli faktiskt på min födelsedag förra året, och som de gör har han tagit sig in i våra hjärtan. Vi älskar att gå ut på vår båt och han älskar det också. Jag är fortfarande på Pet Partners Board och Pet Partners sponsrar världens största hundpromenad varje år och han och jag deltog i det. Han är bara ett fantastiskt tillägg till vår familj.

Reflektioner efter pandemisk

Du utsågs till president och VD för Appa 2019. Pandemisk hit 2020, bara ett år in i jobbet. Vid tidpunkten för Global Pet Expo 2020 saknade vi alla våra kollegor i Asien och vi visste ännu inte vad som var framöver. Några reflektioner över hur det kändes 2020 och hur det känns nu?

Liksom alla andra blev vi förvånade över svårighetsgraden av pandemin. Tidigt, utom effekterna av reseförbudet från Kina och oförmågan hos våra kamrater och kollegor därifrån för att delta i showen, verkade det praktiskt som om det var sällskap som typiskt när vi var på Global Pet Expo förra året. Vi visste inte inom en månad att hela världen skulle stänga av. Appa tittade direkt på hur vi behövde ändra det vi gjorde för att hjälpa våra medlemmar – igen att inte veta hur lång tid pandemin skulle vara. Många kände att vi pratade om veckor, inte månader och månader förvandlades till ett år. Appa började erbjuda utbildningsinnehåll för våra medlemmar som kretsade kring att hantera olika aspekter av pandemin.

En viktig omlokalisering som vi gjorde var att hjälpa våra medlemmar att dra nytta av de olika regeringsprogrammen som genomfördes för att hjälpa företag under den tiden, dvs. Cares Act and the PayCheck Protection Program (PPP). Vi hade webbseminarier om ämnen som utvecklats för att hjälpa företag att överleva. Appa arbetade med Pet Industry Joint Advisory Council (PIJAC) och andra branschorganisationer för att få husdjursbutiker deklarerade som viktiga företag så att detaljhandelsbutiker kunde fortsätta att fungera. Med många andra säljare stängda var det verkligen viktigt eftersom husdjursägare helt klart behövde en plats för att få mat och förnödenheter som de behövde för sina husdjur.

Vi genomförde en serie pulsstudier med covid-19 som tittade på husdjursägarens beteende och trender i förhållande till hur de såg sina djur under pandemin och hur deras shoppingpraxis hade förändrats. Detta hjälpte våra medlemmar att förstå vad konsumenterna gjorde och erbjöd verkligen värde under en viktig tid.

Husdjur hjälper oss genom pandemin

Du har varit en outtröttlig mästare för styrkan hos den mänskliga-djurbindningen genom “husdjur i klassrummet” och husdjursvård räknas på innan du blir president och VD för Appa. Hur har djur hjälpt oss genom denna pandemi?

Människor tittade på sina djur under pandemin i massor. Förmågan att ha sällskapsdjur i hemmet när du inte kunde vara med kamrater och till och med andra familjemedlemmar var oerhört viktig. Hela sociala isolering och mentala trötthet som pandemin fördes var mycket tuff. Visst, med barn som hålls hemma och att ha så många av sina andra normala aktiviteter som begränsades som sport och inte kunde interagera med andra barn i skolan att ha ett husdjur på dagen var viktigt.

Faktum är att när några av de första stimulanscheckarna gick ut till familjer i mars och april såg vi en stor ökning av försäljningen i de typer av djur som du vanligtvis skulle associera med familjer med små barn. Försäljningen av djur som marsvin och hamstrar spikade verkligen som ett direkt resultat av att människor hade lite extra pengar i fickorna för att hålla barnen underhållna och oförmågan att spendera det på saker som resor och resa. Det fanns en direkt korrelation mellan dessa två saker.

Fortsatt tillväxt i att ge kärlek till små djur

Vi älskar våra hundar och katter, men faktiskt enligt aPPA, den lilla djurkategorin förbättrade 30 procent ökning totalt. Tror du att Portends ännu mycket mer aktivitet i kategorin Small Animal?

Denna kategori inkluderar vattenlevande fisk, reptiler, fåglar och hamstrar, gerbilar för små barn som vi diskuterade tidigare. En stor ökning under pandemin var att människor tillbringade mycket mer tid hemma. Det kommer sannolikt att upprätthållas över tid. Dessa djur kommer att fortsätta att behöva vårdas och behöver mat och godis och leksaker. De kommer att behöva hålla djuren friska och lyckliga.

En annan aspekt är sötvattenfisketanken som är en del av heminredningen. Människor har tillbringat mycket mer tid hemma och har spenderat mycket mer pengar på att uppgradera sin övergripande hemdesign och lägga till saker som en fantastisk fiskbehållare.

Vi talade tidigare om värdet av djur under pandemin. Vi vet att fisk i synnerhet lägre blodtryck och får människor att känna sig mycket mer lugna under en tid med hög ångest som vi bara gick igenom. Jag tror att människor kommer att se värdet inte bara för att göra hemmiljön mycket mer fantastisk utan i hur de känner sig också.

Adoptioner av hund och katt

Hund- och katt adoptioner är nere. Vad representerar detta för branschen totalt sett framåt?

Skyddarna hade inte djuren (på grund av importbegränsningar och stängdes osv.) Så det var mycket mer en chaufför än brist på intresse från allmänheten. Det är viktigt att notera att adoptioner representerar ungefär en tredjedel av hundförvärvet och cirka 35% från katter. Två tredjedelar av dessa djur kommer naturligtvis från andra källor, den som är familjer och kamrater och uppfödare, naturligtvis, och sedan avviker vandrar in. Det handlar om att antalet som antogs från skyddsrum var nere, men det kommer sannolikt att återhämta sig.

Det är viktigt att notera att utbudet av hundar kommer att hålla jämna steg med efterfrågan, särskilt efter att ha sett vad vi gjorde med pandemin. Antalet djur som finns i amerikanska hushåll har förbättrats och kan förväntas fortsätta. Appa stöder ett lagförslag som infördes i den sista kongressen som har återinförts i år som heter: The Healthy Canine Importation Act. Vi arbetar med grupper som American Veterinary Medical Association (AVMA) och American Kennel Club (AKC) och andra som skulle förbättra den federala regeringens övervakning av importerade hundar. Vi vill se till att de har korrekt veterinärcertifiering så att potentiellt skadliga zoonotiska sjukdomar inte kommer in med dessa djur.

Appa tror att import förmodligen kommer att bli en allt viktigare källa till hundar i synnerhet som inte uppfylls av skyddsrummen och andra källor. Vi vill se till att dessa djur är friska och välskötta. Detta lagförslag kan vara ett väsentligt element med pengar för att hjälpa den federala regeringen att reglera dessa import mycket närmare.

Husdjursmat tillväxt och trender

Enligt Appa ledde husdjursmat och godis marknaden när det gäller volymökning med 42 miljarder dollar i försäljning eller en ökning med 15,1%. Det fortsätter att finnas en spridning av produktval. Är volymen i trender, prövning eller lagring? Ser du den här kategorin platt som pandemiska lektioner?

Att fylla på husdjursmat har redan avtagit. Det var mycket problem tidigt att människor inte skulle kunna få mat till sina husdjur. Det är mestadels avtagit även om det finns några platsbrister här och där. Det är mycket mer relaterat till råvaruförsörjningsproblem och en del avträdesning av tillverkningsprocessen på grund av covid säkerhetsprotokoll. Det vi ser är en fortsättning på premiumiseringstrenden tillsammans med en fråga för allmän husdjurshälsa som driver ökningen av försäljningsdollar.

Det som träffade hemmet med de seminarier som hölls på Global var att några av de snabbast växande kategorierna av husdjursmat är de avancerade kategorierna. Medan de är en relativt liten del av den totala marknaden är deras tillväxt mycket högre än andra livsmedelskategorier. Kylda och färsk snabbmat växte med 21% förra året och fryst mat ökade med 14%. Det andra elementet är alla de nya djuren som finns i hushållen kommer att fortsätta växa och behöver mycket mer mat så det kommer att ha en inverkan.

Slutligen kommer vi sannolikt att se några inflationselement komma in i år i år i råvarupriser. Några av de uppskattningar som jag har sett indikerar ungefär en 5% ökning av husdjurens livsmedelspriser över hela linjen helt enkelt när producenterna passerar några av de förbättrade kostnaderna som de har för råvaror.

Husdjursägare demografi

Millennials har överträffat Boomers när det gäller deras andel av husdjursägande och utgifter de senaste åren. Statistik om Gen Z rapporterades för första gången 2019. Finns det något fantastiskt att kommentera dessa demografier och deras inköp för 2020?

Den många senaste nationella husdjursägarundersökningen som tittar på alla generationsdemografier mycket nära kommer inte att vara ute förrän i juni. Vi ville inte skev siffrorna genom att vara ute i fältet under pandemetic. I allmänhet vet vi att dessa generationer ser djur som familjemedlemmar, ännu mycket mer än Boomer -generationen. De använder produkter som boomers använde för att se som lyx som är viktiga för vård av sina husdjur. Pet Tech, tillskott, mode har vuxit när millennials har blivit det största husdjursägande segmentet på marknaden.

En del av det arbete som vi gjorde förra året och tittade på och identifierar trenderna, särskilt med Gen Z -generationen kommer att vara intressant att titta på ytterligare. De kommer verkligen till sina egna så långt som husdjursägare. De ser mycket sina djur som kamrater och följeslagare, mycket mer än millennialerna. När de börjar bilda hushåll och komma in i arbetskraften kommer de att fortsätta att stödja de typer av produkter som de känner hjälpte dem att hålla sina djur friska och nöjda och en del av hushållet. De starka inköpsmetoderna för Millenials fortsätter med Gen Z -generationen.

Ökad veterinärvård för nya husdjur

Låt oss prata om veterinärvård och produktförsäljning, som representerar en betydande 32,3 miljarder dollar. Kan du bryta ner det lite mycket mer när det gäller vad som driver dessa inköp av tjänster?

American Veterinary Medical Association (AVMA) rapporterade att veterinärer upplevde en 50% ökning av nya djur som fördes till veterinärkliniker per vecka under mars – augusti 2020 tidsram. Banfield i en rapport i slutet av januari eller början av februari i år rapporterade att de såg en ökning med 9,2% av ungdomshundar och 12,4% mycket mer ungdomskatter för veterinärkontroller 2020 mot 2019. Det är uppenbart att de största kedjan av veterinärklinikerna i landet med landet med landet Över tusen sjukhus såg en betydande ökning av antalet nya djur som kom in i sina kliniker.

E-handel vs. I LAGER

Med e-handel som kör så många inköp och tillverkningsutmaningar, vilka är några sätt oberoende säljare framgångsrikt konkurrerar?

En sak som har haft oväntad framgång var att köpa online/pickup i butik. Du kan köpa online och hämta i butiken samma dag. Det är svårt för de rena onlineföretagen att erbjuda den hastigheten och bekvämligheten. Ett antal butiker använder också tredje parter som Uber för att leverera till kundernas hem. Det är en del av deras omni-kanalmetod för att betjäna sina kunder. Kunder tenderar också att interagera med konventionella butiker i en omni-kanal. Kunden som kommer in i butiken för att köpa kommer också att göra online-inköp via butikens webbplats och antingen få den levererad till sitt hem eller hämta den i butiken.

Butiker som har investerat i sin online-närvaro och deras förmåga att utföra e-handel genom sin webbplats lyckas. Butiker använder sin online -närvaro för att skapa ett samhälle och innehåll för sina kunder. Det gör att människor kommer tillbaka till sina webbplatser och ser vilken ny information de har eller förmågan att få kontakt med andra husdjursägare. Dessa är alla tekniker som husdjursbutiker använder mycket effektivt för att konkurrera med e-handel. När vacciner går ut och människor känner sig mycket bekvämare när det gäller att shoppa i butiken, kommer förmågan att ta med dig din hund in i djuraffären och gå runt och se nya produkter, kommer försäljningen i butiken att återhämta sig.

Branschstatistik

Branschen har varit stadigt på uppgången. sedan pandemin hit. Trodde du någonsin att branschen skulle bryta över 100 miljarder dollar i försäljning i pandemin? Vad är din förutsägelse för 2021?

Vi blev verkligen förvånade. Vår ursprungliga projektion för 2020 var under 100 miljarder dollar. Under de tidiga dagarna av pandemin fick vi rapporter som indikerade att försäljningen av produkter, särskilt hårda varor, skulle vara nere avsevärt för året. Ökningen som branschen blev förvånad över alla, även med cirka 21% minskning av husdjurstjänster. Det var kategorin som verkligen drabbades hårt under pandemin. Förståeligtvis med människor som inte reser var det mindre behov av styrelse och husdjur. Tidigt i pandemin kunde groomers inte driva eftersom de inte ansågs vara viktiga företag.

För 2021,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post