Jag kan inte betala för mina frivilliga

som ingår i Canine Rescue är några av de mest passionerade, omtänksamma människorna när det gäller djur. Men vi kan på samma sätt vara hårt otroligt när det gäller ägarna som överlämnar hundar.

Kan du inte betala för din hund? Här är nyheter för dig: hundutgifter mycket pengar! Du borde ha trott på det när du valde din valp.

Han är lika enorm såväl som oöverträfflig? antagande vad? Alla tyska herdar är stora! Prova lydnadsklasser.

Men i verkligheten behöver vissa situationer stora ägare för att överlämna sina djur. Jag förstår att jag troligen skulle göra online i en kartong innan jag tillhandahöll min hund, men jag har haft en månad eller två där betalande veterinärutgifter och att köpa hundmat var extremt låga prioriteringar. Jag tror att vi alla har varit där i en eller annan metod.

Visst, hundar är ett 10- till 15-årigt åtagande, men du kan inte förutse livet.

Ingen planerar att förlora en uppgift (eller två). Ingen planerar att förlora en bil eller ett hem.

Du kan inte förutse en dödlig sjukdom eller en olycka. Du kan inte förutse att förlora en make. Du kan inte förutse en naturkatastrof.

Grundvård för en hund kan snabbt kostnaden 1 000 dollar per år. Om hunden har någon typ av medicinska problem alls kan du snabbt fördubbla det antalet. Lägg till utbildning, skötsel och ombordskostnader för året såväl som du kan lägga till ytterligare 1 000 dollar. Hundar är dyra, särskilt om du har mycket mer än en.

Om du gillar din hund men av någon anledning kan du bara inte betala för henne, nedan är några rekommendationer för att upptäcka kortvarig monetär hjälp. I vissa fall är det i hundens finaste räntesats för att upptäcka henne ett nytt hem. Ännu mer nere kommer du att upptäcka förslag för att återkomma din hund.

Hur man får monetärt stöd för husdjursvård

1. Dra fördel av regionala resurser.

Om du är osäker på vad ditt område har att erbjuda så långt som till att hjälpa till med hundvård, börja med att kontakta din regionala räddningsräddning eller humana samhälle. Räddningar såväl som skyddsrum är överväldigade med hemlösa djur och kommer att ta sig tid att hjälpa någon om det innebär att han kommer att kunna behålla sin hund.

2. Fråga om “hundmatbanker” såväl som liknande program.

I mitt område i Fargo, N.D., finns det ett program som heter Kibble Kitchen Area organiserat av 4 Luv Canine Rescue. Enligt räddningen är målet med Kibble Kitchen Area att undvika att hundar blir hungriga. Mat distribueras efter behov till dem som ansöker.

Vissa matbanker erbjuder husdjursmat såväl som andra inte. Om du är osäker på om en livsmedelsbank i ditt område distribuerar husdjursmat, är telefonsamtal och frågar.

3. Kontakta uppfödaren eller rädda där du köpte hunden.

En ansvarsfull räddning, skydd eller uppfödare hjälper dig i alla typer av metoder de kan med din hund. Kom i kontakt med räddningen eller uppfödaren där du har din hund samt förklara din omständighet ärligt. Räddaren eller uppfödaren kanske kan erbjuda kortvarig fostervård eller de kan föreslå andra program såväl som resurser som kan hjälpa.

En ansvarsfull uppfödare eller skydd kommer också att vara beredd att ta tillbaka din hund om det är i hundens finaste intresse. I det här fallet kan du inte förvänta dig att få någon betald något, liksom inte antar att du kommer att få tillbaka hunden.

4. Upptäck din hund ett fosterhem.

Ett annat val är att upptäcka din hund ett kortvarigt fosterhus på egen hand. Ingen vill avslöja sina monetära frågor för världen, men inom din nära hushållskrets såväl som vänner kan det finnas någon som vill ta din hund i några månader. Om du förstår ett hushåll som tror på att få en hund kan detta vara en fantastisk chans för dem att “testa vattnet.”

5. Leta efter helt gratis eller rabatterade vaccinationskliniker.

Paaws -jobbet i Fargo erbjuder billig spaying, neutering och vaccinationer till dem som kvalificerar sig. Specifika räddningar såväl som skyddsrum i andra områden erbjuder också rabatterade tjänster.

Hur man upptäcker mitt hund ett nytt hem

Sanningen är att vi i vissa fall måste upptäcka nya hus för våra husdjur. Just här är några förslag för att göra denna process lite enklare:

1. Inse att det tar tid att upptäcka en hund ett stort hus.

Ju tidigare du accepterar att du måste ge upp din hund, desto bättre. Det kan ta veckor eller månader att upptäcka din hund ett fantastiskt hem. Du vill inte bli skyldig att plötsligt ge din hund eftersom du inte har något annat val. Det är exakt hur hundar hamnar i pund. Planera framåt och acceptera sanningen för hundens skull.

2. Planera inte att tjäna pengar på din hund.

Att dra nytta av din hund är fel anledning att ge henne upp. Att upptäcka henne ett stort hus borde vara din prioritering. Tänk på att om att återkomma hunden kommer att rädda dig CountleSS dollar över tiden. Om du överlämnar din hund till en räddning eller skydd kommer det troligtvis att be dig att göra en donation.

3. Tänk på att hundar anpassar sig snabbt till nya hem.

Det är människorna som ger känslor i en situation. Hundar är djur, liksom de har en enorm förmåga att flytta på såväl som online just nu. Inom en förnuftig tid kommer alla typer av hundar att anpassa sig till praktiskt taget alla typer av miljöer.

4. Intervju potentiella adoptörer.

Sätt ihop en lista över oro för att fråga blivande adoptörer som: Har du haft en hund tidigare? Exakt hur mycket träning tror du på en stor/liten hundbehov? Exakt hur ofta är du hemma? Var kommer hunden att sova på natten? Var kommer hunden att vara när du är ensam? Ska du fortsätta att träna hunden? Varför vill du ha en hund? Exakt hur kontrollerar du en hund?

Du borde också begära referenser (kolla dem!) Samt gör ett husbesök. Om någon har problem med någon typ av dessa, borde han anta att han inte kommer att få din hund!

5. Erbjud så mycket information om din hund som möjligt.

Ju mycket mer sanningsenlig du handlar om hunden, desto enklare blir det att matcha henne med det allra bästa hemmet. Var sanningsenlig om utbildningen (eller bristen på träning) som hon har haft, hennes energinivåer och exakt hur hon kommunicerar med andra djur. Tro om de detaljer som människor skulle vilja förstå om henne. Är din hund rädd för fyrverkerier? Har hon separationsångest? Drar hon i koppeln? Är hon mat aggressiv? Är hon dominerande? Förstår hon någon typ av tricks?

6. Planera inte att få tillbaka hunden.

Du är den som ger upp hunden. När du upptäcker henne ett nytt hem är hunden deras. Förvänta dig inte att få tillbaka hunden när din monetära omständighet förbättras. Förvänta dig inte att hålla sig i kontakt med hundens nya ägare om de inte föreslår det. Minska inte genom att inte tillkännages för att inspektera hunden.

För mycket mer om den här frågan, se min publicera om borde jag hålla mig i kontakt med min hunds tidigare ägare?

7. Överge hunden till en trovärdig räddningsgrupp utan död som din sista utväg.

Skydd utvecklades för att rädda hundar från pundet. De utvecklades inte för att ta in oönskade djur från individer, liksom de redan sträcker sina resurser. Att förvänta sig att en räddning eller skydd tar bort hunden är du ansvarsfullt. Det är din uppgift att upptäcka din hund ett nytt hem.

Om du överlämnar din hund till ett pund, antar du bara att hon kommer att avlivas.

8. Främja på Craigslist, räddningswebbplatser samt tidningen.

“Annonsera” per word of mouth först, eftersom när du lägger en annons i klassificeringarna eller på Craigslist kan du bli bombarderad med massor av intresserade adoptörer, många av dem mindre än idealiska. Men om du har en stor hund eller någon typ av “mobbningsras”, kan du kräva någon extra assistent för att upptäcka henne ett hem. Många räddningar gör det möjligt för individer att publicera hundar som “med tillstånd.” Det var exakt hur jag upptäckte mitt mutt ess.

9. Förvänta dig att sörja.

Husdjur är familj, liksom att återkomma en hund kommer att vara som att förlora en hushållsmedlem. Förvänta dig inte att flytta på som om ingenting hände. Take your time to grieve, as well as keep in mind your canine has gone to a great house since you took the time to discover her that home.

10. embrace one more animal when you are economically stable.

Re-homing an animal does not make you a poor person no matter what anybody says. It definitely does not imply you ought to never embrace an animal again. There are method as well numerous dogs as well as cats without homes. look ahead to offering a loving house for a canine or feline in the future.

Have you ever discovered a new house for your canine or cat? What guidance do you have for others? Where can somebody go if he needs assist affording canine care?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post