3 otroliga räddningar som hjälper äldre hundar att bli omfamnade

3 otroliga räddningar som hjälper äldre hundar att bli adopterade

Senast uppdaterad den 18 oktober 2017 av valpläckor 8 kommentarer
Äldre hundar tenderar att bli överförda i djurskydd. Lyckligtvis finns det några otroliga räddningar som är specialiserade på att hjälpa dessa förtjänande hundar att få den andra möjligheten på ett permanent hem.

Hjälpa äldre hundar att bli adopterade

Det finns många svåra att omfamna djur som sitter i skyddsrum just nu såväl som äldre djur sitter högst upp på listan. Många av dem kanske aldrig lämnar skydd om inte människor är villiga att ge dem en chans. Många blivande husdjurs adoptörer har ett specifikt husdjur i åtanke i allmänhet inte en äldre hund.

Äldre hundar är vanligtvis de mest förbises i skyddsrummet, liksom även om seniorstadiet för hundar i allmänhet tros börja mellan 7 samt 10 års ålder någon typ av hund i ett skydd som är 5 år eller äldre tar mycket längre att omfamna ut. Tyvärr för dessa äldre hundar leder det vanligtvis till snabb eutanasi när de överlämnas till ett djurskydd. Räddningsorganisationer har mycket bättre statistik när det gäller att sätta äldre hundar, men det tar fortfarande minst dubbelt så lång tid under de flesta omständigheter att upptäcka ett hus för en äldre hund.

Att anta en äldre hund är underbart, liksom det finns många skäl till att att adoptera en äldre hund är en fantastisk idé; Men tyvärr för många av oss är våra hjärtan större än våra hushåll; Inte alla av oss har utrymme för ytterligare en hund. Att anta är ett livstidsåtagande, det kommer inte alltid att vara rätt tid att omfamna en hund till, men du kan fortfarande hjälpa äldre hundar att bli adopterade, det finns ett antal metoder som du kan hjälpa till att sprida ordet om våra äldre hundkompisar i nöd.

Här är tre fantastiska exempel på räddningsorganisationer såväl som nätverk som särskilt arbetar för att hjälpa äldre hundar online resten av deras liv i komfort såväl som med liknande såväl som om de förtjänar.

Susies seniorhundar

Susies Senior Dogs är ett stort nätverk som ägnas åt att dela berättelserna om äldre hundar som krav på placering. De arbetar för att få förståelse för såväl som att öka adoptioner av äldre hundar. ”Människor är rädda för att anta en äldre av många skäl, men vi är här för att berätta en annan historia. Äldre hundar har så mycket att ge! Förutom att det är sant att du kan ha mindre tid tillsammans än du skulle göra när du adopterar en valp, kompenserar en äldre hund för den med deras uppskattning av att få en andra chans. Det finns inget som att tjäna liknande ett äldre djur. ”

13 år gamla Nina överlämnades på grund av bostadsproblem. Med hjälp av Susies upptäckte hon ett hem.

Gray Muge Organization

Gray Muge -organisationen är inte en typisk räddning för äldre hundar; Det hjälper till att samla in pengar för djurskyddsgrupper såväl som auktoriserade räddningar för att förbättra deras förmåga att ge vård för äldre husdjur. De motiverar också bildandet av nya räddningsgrupper med fokus på att tillhandahålla vård och komfort för äldre hundar, till exempel hospice -vård. De distribuerar årligen de medel de har ökat med bidrag. Fonderna ökas med offentliga donationer, de är inte en privat utrustad stiftelse.

Du kan hjälpa Gray Mune genom att bidra med pengar direkt, bidra med en hundsäng, köpa på Amazon -leende, frivilligt arbeta eller köpa något från deras Cafe Press -butik. Om du köper en av deras doggie -halsduks 100% av vad du betalar kommer att gå mot att hjälpa äldre hundar.

Claire beräknas vara en 14 -årig Chihuahua -mix, hon räddades från en hamstring omständighet där hon bodde med 22 andra hundar. Hon har aldrig setts av en veterinär såväl som när hon dök upp på Blind Dog Rescue, hon var hårlös på grund av en allvarlig situation av Demodex -mange. Hon led också av måttligt njursvikt, bensjukdom, ögoninfektioner samt bara en tand. Claire räddades av Blind Dog Rescue Alliance, liksom med hjälp av Gray Muge som hon kunde få medicinsk behandling såväl som att hon nu har placerats i ett helgedom/hospice -program.

Claire före och efter hjälp av Gray Munstel & The Blind Dog Rescue Alliance

North Shore Animal League

North Shore Animal League har en fantastisk program för Senior Citizens for Senior Citizens. ”Våra Senior Citizens for Senior Citizens -programmet matchar otroliga vuxna hundar och katter med vårdande äldre adoptörer. Adoptörer 60 eller äldre kan omfamna ett vuxet husdjur från North Shore Animal League America. ” Kvalificerade adoptörer betalar ingen adoptionsavgift, samt får många medicinska skyddsförmåner med sitt medicinska centrum. De kan få gratis årliga vaccinationer, gratis semi -årliga wellness -tentor samt ingen avgift för urinalys, sköldkörtelprofil samt CBC -differentiella SMA -procedurer.

Texas Trio Ivan, Joshua, samt Domino (3 äldre som hade levt hela livet tillsammans) omfamnades tillsammans med rövennull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post