Är du beredd på lite bedårande fotboll? Kitten Bowl III tar plats denna söndag!

Denna publicering sponsras av Hallmark Channel

Nu när årets Super Bowl kommer att ta plats i Kalifornien mellan Carolina Panthers såväl som Denver Broncos, kan vi alla börja betala ränta till spelet som verkligen är viktigt: Kitten Bowl III, en händelse av alla saker också bedårande Som katt-letik kommer att sändas på Supurr Bowl söndag kl 12 ET/PT på Hallmark Channel.

TV-karaktär såväl som North Shore Animal League America talesman Beth Stern kommer att vara tillbaka igen för att hålla mästerskapsspelet, tillsammans med den legendariska, ikoniska radiorösten i New York Yankees John Sterling som spelets officiella play-by-play-tillkännagivare. Kittiesna är redan svåra på arbetsträning för det enorma spelet. De förstår exakt hur viktigt det här spelet är, eftersom att spela i Kitten Bowl inte bara handlar om att vinna. Alla kattungar hoppas kunna omfamnas efter matchen.

“Inte bara är dessa katter några av de allra bästa spelarna i Feline Football League, men på samma sätt letar de efter sina permanent hem,” uttalade Boomer Esiason, fyra gånger Pro Bowl-quarterback samt Feline Football League-kommissionär. “Dessa mästare kommer att göra kärleksfulla såväl som livliga tillägg till alla typer av hushåll som vill omfamna ett djur i nöd.”

I år har Hallmark Channel lagt till funktioner som gör att du kan delta i fenomenet som är Kitten Bowl III på ett antal olika, super roliga sätt.

Skapa dina egna Kitten Bowl -handelskort

Du kan göra dina egna katter till en del av kulet genom att ladda upp sina bilder till Cat-Lete-kortskaparen för att producera spelarkort. Allegra såväl som Ruby hade mycket roligt att producera sitt, liksom det var snarare lite livlig debatt på gång när det gällde att välja lag, men i slutändan beslutade de att spela på exakt samma lag.

Få Kitten Bowl Emoji -appen

Du kan också ladda ner The Kitten Bowl Emoji -appen (tillgänglig för iPhone såväl som Android) för att grana upp meddelanden som skickas från dina mobila enheter. Utöver rutinmässiga texter kan du använda emojierna i toppmeddelanden -appar som vad som är app, Facebook Messenger såväl som iMessenger. Rättvis varning: Det kommer att göra dig mindre produktiv, eftersom du kommer att gå vilse när du försöker välja Purrfect Kitten för varje meddelande!

Under det enorma spelet kan du öka kulet genom att dela online med andra kattälskare. Använd bara hashtags #kittenbowl samt tagg @hallmarkchannel för att gå med i konversationen.

Under de senaste åren har några av er nämnt för mig att du inte får Hallmark -kanalen, eller att att lägga till det skulle vara lika dyrt. Jag föreslår att du inspekterar med din kabelleverantör. För mig, att få det bara tilllade $ 2 eller $ 3 per månad till min kabelräkning, liksom eftersom jag gillar att titta på Sappy Charming -filmer utöver några av Hallmarks ursprungliga serier, får jag definitivt mina pengar värda.

Jag är inte ett stort fotbollsfan (även om i år upptäcker jag mig tvungen att gå för Carolina Panthers …) men jag ser fram emot Kitten Bowl varje år. Förutom den stora nyheten är att om du missar online -sändningen kan du fånga den i återkörningar på Hallmark Channel under de dagar som uppfyller spelet.

För mer information om Kitten Bowl, se. Du kan också upptäcka Hallmark Channel på Facebook och Twitter.

FTC -avslöjande: Detta är ett sponsrat inlägg, vilket innebär att jag kompenseras för att fungera detta innehåll. Oavsett mottagen återbetalning kommer du bara att se ämnen på denna webbplats som jag tror är av räntesats för våra läsare.

Inslagskung

«Ge tortitude gåvan för alla hjärtans dag
Hospice Care for Cats »

10 kommentarer om är du beredd på lite bedårande fotboll? Kitten Bowl III tar plats denna söndag!

Mike säger:

4 februari 2016 kl 21:20

Jag är beredd på Kitten Bowl såväl som valpskålen! ja kompis!

Svar

Debbie säger:

7 februari 2016 kl 13:14

Jag gillar alltid att titta på båda Kitty är en valpar

Svar

De schweiziska katterna säger:

4 februari 2016 kl 14:23

Det verkar mycket mer intressant som bedårande än fotboll eller fotboll! Spola

Svar

Monica Ackerman säger:

4 februari 2016 kl 12:13

Menar du att jag inte bara måste byta från Super Bowl till valpskålen på Animal Planet? Inte säker på exakt hur mina gäster kommer att känna för det. Jag kommer ändå att hantera fjärrkontrollen så det borde inte finnas några tvister. Valpskålen har alltid en kattunge halvtidsshow. Kan inte missa det. Happy Channel vänder alla.

Svar

Ingrid säger:

4 februari 2016 kl 14:58

Kitten Bowl är på mycket tidigare än Super Bowl, så du behöver inte byta bort den! Jag är inte säker när valpskålen sänds.

Svar

Monica Ackerman säger:

5 februari 2016 kl 13:25

Valpskålen börjar sändas i början av Super Bowl och fortsätter sedan att sändas resten av eftermiddagen och upprepar för att jag inte förstår exakt hur längenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post