Antagande donation specialerämnd

ofta gör det bara lite lättare för någon att omfamna ett husdjur kommer att gå en lång metod så långt som att få mycket mer familj husdjur i hem.

Husdjur kommer att erbjudas till rabatterade priser i helgen på Humane Society of Fargo-Moorhead under sin obeskrivna “Adopt-A-Thon” 8 juni 9, såväl som 11, enligt Shelters webbplats.

Skyddet söker för närvarande donationer för att balansera adoptionskostnader under evenemanget, enligt dess webbplats. Antagande avgifter är vanligtvis $ 136 för katter samt $ 146 för hundar, men med tillräckliga sponsorer hoppas skyddet tillfälligt erbjuda djuren på $ 40 av.

Detta är en fantastisk affär!

Jag bidrog med $ 25 med Paypal för evenemanget, liksom jag hoppas att du också kommer att hjälpa till med att stödja dessa typer av adoptionshändelser oavsett var du är online genom att donera, volontärarbete eller sprida ordet.

Om målet är att få mycket mer familj husdjur ut ur bostäder såväl som i hem, kräver vi att leta efter metoder för att göra adoptioner enklare. Att använda såväl som att främja diskonterade adoptionskostnader är en metod att göra det.

Den verkställande direktören samt The Shelter Manager som anges på Humane Societys webbplats:

“Ju tidigare vi får djuren i vårt skydd, ju tidigare kommer vi att kunna rädda mycket fler djur från de regionala punden.”

Bra sagt.

Och det här är från Shelter’s Facebook-sida:

Tänk på att bidra till att anta-A-Thon (även om det bara är $ 5 eller $ 10-allt hjälper!), Så vi kan minimera adoptionskostnader samt få några av våra nuvarande djur till älskande hus för att göra plats för andra i Krav på vår hjälp.

Jag frivilligt inte med det humana samhället, men jag har alltid gillat sin teknik att adoptioner samt kampanjer.

Händelser som dessa kommer att få mycket fler människor till skydd, mycket fler människor som tänker på volontärarbete, mycket mer intresse från media och mycket mer människor extatisk om att anta.

Det humana samhället gör en fantastisk uppgift att få många fler djur som är omfamna genom att bo på praktiska timmar, be om offentligt stöd samt marknadsföring adoption specialerbjudanden.

Det letar efter anledningar till varför någon är tillräckligt bra för en husdjurshund eller kattdjur istället för att leta efter skäl att göra potentiella adoptörer borta.

Detta adopt-a-thon kommer att verifiera att om du begär allmänhetens stöd, kommer folket att leverera! Jag hoppas att skyddet använder mycket fler evenemang som detta under hela året. Även om jag hoppas det inte behöver.

Det humana samhället gör också en bra uppgift att annonsera skyddsfamilj husdjur att adopters på sin webbplats genom att visa adopters vad ett fantastiskt erbjudande de får genom att anta.

Adopters kommer att spara pengar eftersom deras nya husdjur redan kommer att spayed eller neutraliseras (om ålder är lämpligt), så mycket som datum på skott, mikrochipped, de-wormed samt förutsatt en grundläggande hälso- och hälsokontroll samt loppsförebyggande. Allt det för ideal runt $ 100!

Någon som tänker på att anta en kattdjurs- eller husdjurshund från det humana samhället behöver fylla i en antagningsansökan som innehåller referenser, enligt sin webbplats. Det finns också en 24-timmars väntetid innan en adopter kan ta ett djurhem.

Vad är några andra skydd för reklamidéer?

Riley är upp för adoption med det humana samhället av Fargo-Moorhead. Han tillhandahålls som en av de långsiktiga katterna. Jag är säker på att han skulle vilja upptäcka sitt nya hus snart!

Foto: Humane Society of Fargo-Moorhead

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post