Svarta hundar för adoption – Fargo

Jag förstår inte om svarta hundar tar längre tid att bli antagna, men jag förstår att de behöver anständiga bilder för att bli märkt.

Jag frivilligt för att få några bilder av några svarta hundar med 4 luv av hundräddning på fredag. Alla fyra av dessa hundar är upp för adoption. Jag är ingen expertfotograf, men hundarna såg förtjusande ändå!

4 Luv av hundräddning har inget skydd såväl som beror på fosterhem, ombordstigning kennel samt ett partnerskap med North Dakota specificerar universitetets veterinära innovationsprogram för hemmet hundarna. Dessa fyra var på NDSU på fredag. Tyvärr har de ingen annanstans att gå upp tills de kommer in i fosterhus eller adoptivt hus (tips, tips).

Jag gillar inte att se hundar i denna typ av institutionell miljö. Jag bryr mig inte exakt hur kärleksfullt och expert som praktikanter samt personalmedlemmar är. Det är fortfarande stressigt för hundarna. De får inte tillräcklig träning eller saker att göra. Det är inte den lämpliga omständigheten för någon typ av hund. Det slår den alternativa (döden i många fall), men jag tror starkt på att få dessa hundar i hem.

Med hjälp av en praktikant där tog vi fyra hundar i den inhägnade “Dog Park” -området en i taget. Alla fyra är söta, milda hundar. Tänk på att anta eller sprida ordet om dessa härliga hundar. Jag ska göra ett album för dem på den muttens Facebook-sida.

Sisco

Sisco är en pitbull-typ hund, liksom jag har en sådan förälskelse på henne! Jag hoppas att övertyga Josh att vi borde främja eller omfamna den här damen!

Hon verkar lite blygsam och snabbt skryta, men det kan vara från kennelmiljön. dålig tjej. Hon skällde på mig från hennes kennel när hon först såg mig såväl som då krokade verkligen lågt som jag försökte älska henne. När jag knäböjde bredvid henne utanför var hon vaggning och vinklar att hålla det “Åh min Gud! Jag är bara nöjd med dig, men jag gillar dig! ” Mindset många pitties har.

Sisco är cirka 6 år, enligt hennes profil. Hon påminner mig om Ace eftersom hon har exakt samma vita bröst samt fötter med svarta områden på hennes vita markeringar. Hon har också en graying-nosparti. såväl som hon är otroligt söt!

Hon försökte länka med mig genom att söka ögonkontakt och slickade min affär med såväl som att svara bra på sitt kommando. Hon försökte extremt svårt att göra vad hon trodde jag ville ha. Hon har en lugnande energi om henne, liksom jag ville bara ge sina kramar. Om du letar efter en mogen, mild kvinna att omfamna eller foster, kan Sisco vara den!

Blixt

Åh, Flash. Vilken utmärkt hund. Han verkar mycket avslappnad, potentiellt i ett vänteläge eftersom han förstår det här är bara tillfälligt. Han verkar inte deprimerad, bara en go-with-the-flow-typ av kille. Han var den enda hunden avslappnad tillräcklig för att acceptera godis. Han åt sin “cookie” långsamt såväl som lugnt. Han verkar som en extremt mild kille, även om hans profil säger Corgi / Border Collie Mix! Jag ser lite spaniel i honom. Hans lugn, söt, tyst upplevelse påminner mig om några av kung Charles Spaniels jag har känt. Han har definitivt en lång, corgi kropp, men! Allt runt mutt liksom mycket, extremt söt!

Om du letar efter en hund att foster, kan han vara en enkel. Jag tror att han skulle vara glad att ligga runt på soffan hela dagen!

Magnum

Magnum kom precis in i räddningen på fredag. Jag kommer att tänka på att främja Magnum eftersom jag kan säga att han är en äldre kille som har sett allt innan. Jag tänker att han skulle vara en trevlig hund som skulle gärna lounge runt hemmet medan jag är på jobbet. Han är glad lycklig utan den galna energin mest av oss partner med lab mixes. Han är en stor hund, mest sannolikt minst 75 pund, men han drar knappt på koppel alls. Det bryter mitt hjärta för att se en äldre kille som han utan en stor, comfy hundsäng såväl som utan att ett hushåll ska älska.

Sampson

Sampson var den allra första hunden vi promenerade, liksom jag känner mig fattiga är det den allra bästa bilden jag fick av honom. Han är en unik hund med tygben såväl som fötter såväl som vit på bröstet. Han skulle verkligen vilja gå ut för en körning såväl som sträcka benen. Jag ifrågasätter att han är en hög energi hund, men han är stressad från att vara i en kennelinställning. Han verkar som en extremt vänlig kille. Jag tänker att han skulle göra bra med andra hundar, katter och barn. Jag tror att han kom in med Magnum. De ser ut så mycket, men jag är inte säker på om de är relaterade.

Hur man omfamnar en av dessa hundar

Om någon typ av dessa hundar är intresserad av dig, är det allra första steget att fylla i en förhandsansökan. 4 LUV av Dog Rescue’s Adoption Donation Charge är $ 100 plus en $ 50 deposition som återbetalas efter bevis på sterilisering. Om hunden redan har steriliserats är laddningen $ 150. Innan du antar, kommer du att behövas för att ge referenser samt passera ett hus visDet.

4 Luv av hundräddning är också på krav på fosterhem. Om du vill erbjuda ett tillfälligt hus för en av dessa hundar är det allra första steget att fylla i en ansökan om fosterhus.

Lämna gärna extra problem i kommentarerna nedan eller komma i kontakt med räddningen direkt.

Redigera: Alla ovanstående hundar har antagits!

Tack för att du sprider ordet om dessa underbara hundar! Varje hund är en privat och förtjänar en andra möjlighet att älska!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post