Cat Naps & Canine Dreams – The Fantasy World of Our Animals

AddThis Sharing ButtonShare To FacebookFacebook FacebookShare to TwittertwittertwitterShare to PinterestPinterestPinterestShare to Moreadthismore

Vi älskar alla våra djur och vill bara ha det bästa för deras välbefinnande. Vår omsorg för våra trogna bästa vänner sträcker sig långt och ser till att de har all möjlig komfort. Från de bästa hundbäddarna till Deluxe Clippers för våra katter, lyx är allt när det gäller våra älskade husdjur.

Men vad vill våra djur egentligen? Med det nya året som just börjar undrar vi vad dina katter och hundar strävar efter i år. Från att lära sig ett nytt trick till drömmar om att äntligen hitta det skinkfyllda fältet som fladdrar med fjärilar att jaga, vill vi se vad du tror att dina djur drömmer om för 2013! Visa oss ditt husdjurs nyårsupplösningar!

Det är en chans att bli kreativ och långtgående! Vi vill att du ska skicka oss fotografier av scenarier och fångade stunder som gör ditt husdjur till showens stjärna. Överlagra landskap och skyliner för att placera dem i sin fantasivärld. Låt deras drömmar prata och visa upp alla dessa avlägsna och sagor önskemål från dina husdjur.

Priserna
Grand Prize Winner: $ 300 Petmeds presentcertifikat
1st Runner Up: $ 150 Petmeds presentcertifikat
2nd Runner Up: 6 månaders leverans av helt gratis lopp- och fästing- och husdjursvårdspaket (innehåller ett urval av några av våra populära privata etikettprodukter)

Steg till inträde:

Skapa ditt “Cat Naps & Canine Dreams” -foto med din lurviga lilla vän eller vänner! Vara kreativ!

Gå till tävlingssidan och fyll i formuläret med dina personliga uppgifter och skicka in ditt foto tillsammans med en bildtexter som diskuterar fantasivärlden på ditt husdjur.

Dela ditt inträde via Twitter eller Facebook för att samla röster från dina sociala nätverk! Glöm inte att använda hashtaggen, #CatNapsDogReams

Bedömningsprocessen:
Vår domarpanel kommer att granska alla poster och välja 3 vinnare. Röstning kommer att beaktas men det är inte den högsta avgörande faktorn! Vi söker efter en stark kombination av fotokreativitet, originalitet, berättelse och sociala röster.

Tävlingsdatum
Tävlingsperiod: 7 januari kl. 9 EST till 8 februari kl 12 EST.
Röstningsperiod: 7 januari kl. 9 EST till 8 februari kl 12 EST.
Bedömer: 11 – 12 februari 2013.
Vinnare tillkännagivanden: 15 februari kl 15 EST.

Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post