19 skäl till varför min hund är min finaste kompis

19 skäl till varför min hund är min finaste vän

Senast uppdaterad den 12 september 2017 av valpläckor 25 kommentarer

x

Sällskapsdjur

0 sekunder av 34 sekunder

leva
00:00
00:34
00:34

Ursprungligen publicerades 2014.

Det säger att jag vet, men min hund är verkligen min finaste vän. Hon är min träningspartner, en fantastisk snuggle kompis, liksom hon är alltid nöjd med att se mig när jag kommer hem.

Min hund är min finaste vän

Låt mig nu göra detta klart; Laika är inte perfekt. Hon gillar inte hästar eller små hundar, hoppar upp på köksområden (ja, som en katt), tjutar i sömnen, samt har vissa resursskyddande problem. Men jag är definitivt inte perfekt.

Vi är båda felaktiga, liksom båda av oss massor av problem som vi arbetar med. Men tillsammans gör vi ett fantastiskt par. Hon mentor mig för att vara mycket mer klient och har mycket mer empati, liksom jag mentor henne att hästar inte är onda så bra som att köksområden inte ska gå på.

Här är därför jag tänker på min hund min finaste vän

1. Hon gillar tupplurar lika mycket som jag. Så snart jag ligger på soffan kramar hon bäst bredvid mig, liksom hon förstår exakt hur man får sin sömn på.

Sömnivå = expert.

2. Hon pratar inte tillbaka. I vissa fall när hon kommer på mina nerver (som när jag upptäcker att hon går på räknarna) berättar jag för henne att hennes mamma var en ruttna Chihuahua. Hon argumenterar inte. I vissa fall gillar jag att påminna henne om att hon inte ens förstår vilken postnummer hon är i. Hon argumenterar inte.

3. Hon är alltid ute efter ett äventyr. Hon bryr sig inte om vad, när, var eller hur. Hon är ute efter vad som helst. Det kan gå till en vandring, till sjön, eller bara ut för att dra några ogräs. Om jag står upp och tar på mig skorna klockan 3 är hon förberedd och glad att gå med.

4. Hon låter mig se vad jag vill ha på TV. Hon mumlar inte när jag tar på mig ett gyllene kvinnors maraton eller ser Edward Scissorhands för 78: e gången. På dagar där jag känner mig lite ytterligare cranky kan jag till och med ta på Dr. Pol, bara så att hon förstår om jag verkligen ville att jag kanske skulle göra honom till vår veterinär.

5. Hon gillar min “matlagning.” Oavsett om det är hackade morötter, fryst jordnötssmör eller lägger bara till en touch av olivolja till hennes middag är hon tacksam.

6. Hon är enkel att köpa för. Jag har ännu inte köpt henne en leksak som hon inte gillar, så bra som hon till och med gillar att spela med lådorna de kommer in. Nu innebär det inte att de leksakerna håller länge, men jag har ännu inte tillhandahållit henne något Hon uppskattar inte. (även om det bara rippar isär)

7. Hon tror att jag är en stor massör. Jag har ingen formell utbildning för att tillhandahålla massage, men det spelar ingen roll för Laika. Hon accepterar gärna alla typer av doggie -massage som jag erbjuder.

8. Hon bryr sig inte om jag ser dum ut. Hon kommer att gå ut offentligt med mig, ingen roll vad jag bär, även när det är min miljövänliga hoodie med kitty-ansikten runt den i par med ett rippat par denim såväl som några bra poop-väsktillbehör.

Använder jag den dumma katthuven igen? Inga bekymmer, Laikas är lika beredd att se dumt ut som jag är.

9. Hon ger de allra bästa hälsningarna. Varje dag, utan att misslyckas, är hon glad att se mig när jag kommer hem. Inte bara nöjd heller – det är fullt av vridningsspänning. Jag kan inte säga dig förra gången en människa hälsade mig så varmt.

10. Hon är mitt larmsystem. Jag kräver inte att jag oroar sig för någon som kommer in i vår gräsmatta utan att hon märker. Jag är också väl medveten när som helst ett blad inträffar för att landa på brevlådan, det finns en nyckelpiga på taket, eller när det finns en fluga på fönstret. Inte mycket går obemärkt med henne runt.

11. Hon är kontinuerligt där för mig. Om jag hade en dålig dag är hon där, liksom att hon alltid kommer att vara där när jag kräver att man tar på mig.

12. Hon bedömer mig inte. Hon bryr sig inte exakt hur mycket pengar jag tjänar eller vad mitt sociala tillstånd är. Hon förstår inte ens vilken postnummer vi är i.

13. Hon är kul. Hon är alltid ute efter ett spel med bogserbåt, hämta eller upptäck det. Förutom när jag känner mig lite utmattad är hon glad att fånga bubblor eller spela med slangen. Förutom att hon alltid upptäcker metoder för att få mig att le, som när jag kommer att arbeta och upptäcka en av hennes leksaker i fickan. (fickor är en av hennes föredragna platser för att dölja saker)

Jag förstår inte vad Laika gillar mycket mer – att bli lerig eller slangen. Åtminstone går de bra tillsammans.

14. Hon är ett fantastiskt vakuum. Jag behöver aldrig oroa mig för att rensa upp köksgolvet.

15. Hon är den allra bästa på att hålla hemligheter. Jag kan berätta för henne att min vad som helst utan att hon kommer att spilla bönorna.

16. Hon får mig att må bättre när jag är sjuk. Hon kommer att vara min kramvän när jag är under vädret. Ibland kommer jag att vakna så mycket som en Kong i affären med – men hon är bra för det mesta.

17. Hon hjälper mig i trädgården. Hon är en mycket bättre grävare än jag är, liksom jag inte ens behöver köpa hennes handskar. Drar ogräs? Hon är en proffs. (Även om jag gör detnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post