[Ny produkt] Advantus Oral Flea Treatment Soft Chews for Dogs

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookSHare till TwitterTwitterTwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore7

Muntliga loppförebyggande har blivit populära bland husdjursföräldrar som ett rent, säkert alternativ till aktuella “spot-on” loppbehandlingar. Att ge ditt husdjur ett smaksatt piller eller mjukt tugga för att döda loppor snabbt är mycket lättare än att applicera en oljig, rörig loppförebyggande. Fram till nu, om du ville ge ditt husdjur en tuggbar loppbehandling, var du tvungen att få ett recept från din veterinär. För att lösa detta problem skapade Bayer Advantus Oral Flea Treatment Soft Chews for Dogs, ett utan disk-alternativ till receptbelagd tugga loppmedicin. Dessa smakfulla mjuka tuggar kan användas säkert som ett kortvarigt eller långsiktigt loppkontrollalternativ som inte kräver ett veterinärbesök.

Nackdelar med topiska loppbehandlingar

Om du någonsin har använt aktuella loppförebyggande för att säkra din husdjurshund från loppor, vet du att varningar och användningsinstruktioner kan vara skrämmande. Mycket instruerar dig att dela håret på ditt husdjurs rygg och pressa röret för att applicera tillräckligt med vätskan men inte för mycket, eftersom det kan rinna ner ditt husdjurs sidor. Exakt placering är avgörande så att din husdjur kan inte slicka den, men ändå full effektivitet säkerställs.

Det behövs också i vissa fall för att hålla din husdjurshund ur vattnet under en tid och bort från andra familjens husdjur och barn efter att ha applicerat aktuell loppbehandling. En annan nackdel är möjligheten till negativa hudreaktioner som förbränning, stickningar, klåda, rodnad eller domningar. Allt detta kan känna sig lite skrämmande och skicka några berörda husdjursföräldrar som söker efter andra alternativ.

Fördelar med tuggbar loppmedicin för hundar

Utvecklingen av muntliga loppförebyggande har omfamnats allmänt av både veterinärer och husdjursföräldrar. Lopppiller och mjuka tuggar är normalt smaksatta så att de är enkla att administrera och behöver inte någon driftstopp för ditt husdjur. Det finns inget röra, inget behov av att isolera behandlade familjens husdjur från resten av familjen och inga bekymmer om bad eller simning.

Det som är bäst med orala loppbehandlingar är att de har visat sig vara 11,5% mycket effektivare än aktuella loppförebyggande! Biverkningar för många tuggbara loppbehandlingar är sällsynta och inte allvarliga, vilket i allmänhet består av tillfälliga kräkningar eller mjuka avföringar. Naturligtvis varierar dessa från produkt till produkt så det är bäst att läsa etiketten eller paketinsatsen för fullständig information.

Advantus oral loppbehandling mjuka tuggar för hundar dödar loppor snabbt

Advantus oral loppbehandling mjuka tuggar för hundar är formulerade för att eliminera vuxna loppor på din husdjurshund snabbt – utan recept.

Dessa smakfulla mjuka tuggar dödar framgångsrikt 96% av vuxna loppor inom 4 timmar efter administrationen. De är säkra och effektiva för hundar och valpar över 10 veckors ålder och väger över 4 kg.

Med Advantus finns det inga begränsningar för bad eller simning och inga tillfälliga “karantän” av behandlade familjens husdjur som med topiska loppbehandlingar. Denna FDA-godkända formel är säker att använda med hjärtmaskförebyggande, kortikosteroider, antibiotika, vacciner, avmaskare och schampon.

Advantus finns i två doser: 7,5 mg för hundar och valpar 10 veckors ålder eller äldre och 4-22 kg, och 37,5 mg för hundar 10 veckors ålder eller äldre och väger mellan 23-110 kg.

Oavsett om du behöver en snabb, utan recept för ett akut loppproblem eller ett dagligt alternativ till månatliga topicals Advantus Oral loppbehandling mjuka tuggar för hundar är den perfekta lösningen.

Vinn gratis Advantus Oral Flea Treatment Soft Chews för hundar!

Behöver din husdjurshund Advantus Oral Flea Treatment Soft Chews för hundar? Lämna bara en kommentar nedan och nämna vilken storlek du behöver (7,5 mg för hundar och valpar 4-22 kg, eller 37,5 mg för hundar 23-110 kg) för en chans att vinna en gratis fördel för muntlig loppbehandling för hundar från 1800 petmeds !

En vinnare kommer att väljas slumpmässigt onsdagen den 29 mars 2017, så alla som deltar har en chans att vinna! (Begränsat till invånare i USA) Lycka till!

Grattis till ritvinnarna: DOT A. (37,5 mg) och Maria G (7,5 mg). Leta efter ett e -postmeddelande från oss om att kräva ditt pris.

Dogslea och tickgiveawaysny produkter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Gemini antogs!Gemini antogs!

Uppdatering: Gemini antogs! Thatmutt.com ökar pengar för att sponsra antagningsdonationschefen för Gemini, Lab / Pitbull-mixen för adoption med det humana samhället Fargo-Moorhead i Fargo, N.D. Enligt hennes profil med skydd,