Topp 5 Pet Dog Training Books

Detta inlägg kan bestå av affiliate -länkar. Vi kan tjäna pengar eller produkter från de företag som påpekas i det här inlägget.
Det finns hundratals förmodligen tusentals husdjursutbildningsböcker tillgängliga. I själva verket om du gör en exakt sökning på Amazon.com efter “hundträning” i böckeravsnittet Returnerar Amazon 4 909 böcker tillgängliga. Jag vet inte om dig, men när det gäller att hitta de perfekta böckerna litar jag på flera olika mätvärden:
Väljer Pet Dog Training Books
Matchar innehållet mitt ämne? Pet Dog Training Books är väldigt bred och jag kanske försöker hitta valpträning, husdjurshundricks, agility -träning, avancerad träning etc.
Hur gammal är boken? Jag letar normalt efter de senaste utgåvorna och ger mycket mer värde till en bok skriven mycket mer nyligen.
Vem skrev boken? Om du läser, njut av TV eller lyssnar på radio kan du redan ha en känsla för olika författare. Har du till exempel hört talas om Cesar Millan? Du kanske gillar hans undervisningsstil och som en bok skriven av honom.
Finns det recensioner online? Detta kan vara svårt eftersom jag vet att dessa recensioner ofta är uppblåsta. I allmänhet gillar jag att se en bok med flera förhoppningsvis icke-partiska recensioner. Du kan kontrollera Amazons eller Barnes N Nobles recensioner eller försöka ange namnet på boken med ordet “recension” i Google -sökning.
Offline vän eller familjerecensioner? Jag är redan i kontakt med massor av husdjurshundfolk så jag kommer ofta att fråga deras åsikt om vilka bra böcker om husdjursutbildning de har läst.

Om du följer dessa steg kommer du mycket att komma bort med en bra utbildningsbok för husdjur. Jag måste säga att jag inte har läst hundratals böcker för husdjurshund (mer i linje med tiotals), men av dessa tio är dessa min 5 favorit:
Topp 5 Pet Dog Training Books
I inget speciellt köp här är mina topp 5 husdjursutbildningsböcker:
Valpar för dummies (för dummies (husdjur)) – Jag köpte den här boken innan jag tog hem (som vuxen) min första valp. Om du planerar att få en valp, men du inte har tagit med den lilla pälsbollen hem, men den här boken är ett behov av att läsa. Jag läste det omslaget för att täcka två gånger innan jag tog hem min första husdjurslinus för 4 år sedan. Boken börjar med grunderna för att välja en ras, valppersonligheter, var man kan få en valp, grundutbildning och massor av annan gynnsam information om att få din första valp. Den här boken rekommenderas starkt!
Petfinder.com Den adopterade husdjursbibeln: Din enstaka resurs för att välja, träna och ta hand om din skyddade eller räddade husdjurshund-om du följer den här bloggen så vet massor av er att Linus kom från Carson-skydd. Jag köpte den här boken nyligen inte för att jag är på marknaden för en annan hund, utan istället för att lära mig om hundens beteende i skyddsrum och hur det är annorlunda att träna en husdjurshund kontra att utbilda en valp från grunden. Detta är en fantastisk bok om du planerar att plocka upp din nästa husdjurshund från husdjurshundskyddet. Även om Linus var en valp när jag plockade upp honom är jag ganska säker på att han hade lite trauma från sin korta vistelse på djurskyddet.
Den kompletta Idiot’s Guide to Pet Dog Tricks – efter att Linus rensat valphet … faktiskt var han fortfarande en valp på cirka tio månader gammal, men hade behärskat mycket av hans grundläggande lydnad … Jag fattade ett beslut att försöka arbeta med lite trickträning. Han lärde sig flera show som stoppade husdjurshundricks från den här boken (ja, det glädde vänner och familj). Linus var väl lämpad för alla tricks i boken (han hatade den när jag servade nyset på kommandot) han lärde sig massor av de grundläggande och halvavledda knepen inklusive skakande hand, vinkade adjö, spelade döda, rullande och rullande och många andra.
Eco Dog: Healthy Living For Your Pet – En fantastisk bok om att lära sig vara en grön hund. Det finns flera projekt i hela boken som visar hur du är stora helt naturliga alternativ till dina vanliga husdjursprodukter. Detta inkluderar en av våra favoriter om att skapa dina egna husdjursteksaker (ganska pengespararen).
Guide Pet Dog Training Manual – Tyvärr är den här utbildningsboken inte till salu, utan istället något vi som valphöjare får innan vi tar hem vår första guide husdjurshundvalp i träning. Jag har förmodligen läst den här manualen fem gånger när jag höjde mina två guides husdjurvalpar: Stetson och Derby. För det mesta täcker manualen grundläggande lydnad som liknar den information du skulle få ur en bok som boken “Puppies for Dummies” som jag påpekade tidigare. Det finns emellertid flera uppgifter som är säkra på att vägleda husdjursutbildning som många förmodligen inte visar sina hundar.

Som jag har påpekat tidigare finns det tusentals böcker för husdjurshund som är tillgängliga för dig via Amazon.com, Borders eller Barnes och Noble. Detta är bara en kort lista med några av mina favoriter. Om dessa böcker inte är vad du försöker hitta skulle jag rekommenderanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post