2015 I Review: Våra 5 Mycket framstående Feline Way of Life -artiklar

På måndag presenterade vi årets 5 många framstående artiklar i kategorin Feline Health and Wellness. Idag skulle jag vilja dela några av våra många framstående artiklar på kategorin Feline Way of Life. Klicka på publiceringstiteln för att kolla in de fullständiga berättelserna.

Två av våra många framstående artiklar presenterade, inte överraskande, torties!

Tortie upptäcker bröstcancer hos sin vårdnadshavare

I juni delade Mindful Feline -besökaren Elizabeth Moore sin berättelse om exakt hur hennes tortie Lucy räddade hennes liv. “En morgon lutade Lucy över mig och pressade mitt vänstra bröst med huvudet,” komponerade Elizabeth. ”Jag flyttade henne när jag skulle stå upp och gå till hennes frukost. Hon upprepade vanorna nästa morgon men den här gången var hon mycket mer insisterande – irriterande till och med. Jag räckte till för att stoppa henne såväl som när jag flyttade hennes huvud kände jag en klump. En klump som inte försvann. En klump jag måste ha upptäckt själv om jag inte hade varit så slumpmässig i mina egna självbröstundersökningar. ”

Tortoiseshell katt undviker hembrand

I maj vidarebefordrade Confin Feline -besökaren Glen Bowley berättelsen om exakt hur hans tortie Gigi meddelade sin make till en rostfritt stålkospa som hade glömts på den elektriska spisen och hade kokt torrt. Gigis ovanliga vanor meddelade sin fru. När hon följde Gigi i köket var brännaren på väg att bli röd.

Exklusiv intervju med James Bowen

I september hade vi chansen att intervjua James Bowen. Jag har varit i som med Bob någonsin med tanke på att jag kollade in den brittiska utgåvan av en gata katt med namnet Bob mycket mer än tre år sedan, samt har följt den fantastiska resan i paret med tanke på det då. När det gäller livsförändrade katter är Bob i en egen liga. James såväl som Bobs senaste bok, en gåva från Bob, exakt hur en gatukina hjälpte en kille att upptäcka indikationen av jul, publicerades i oktober.

Pakt för djur upptäcker fosterhus för väpnade styrkor husdjur

I juli fick jag njutningen av att prata med Happiness Warner, en soldat i National Guard. Våra väpnade styrkor som arbetare gör så massor av uppoffringar när de distribuerar, liksom jag alltid har känt att en av de största måste vara att lämna sina omhuldade husdjur. Tack och lov finns det organisationer som hjälper medlemmar av de väpnade styrkorna att upptäcka tillfälligt fostervård för deras familjens husdjur under utplaceringar. Pakt för djur hjälpte lycka att upptäcka en tillfällig fosterplacering för hennes två persiska räddningskatter herbie samt Petunia medan hon satte ut till Afghanistan i nio månader.

Samantha Martin såväl som de fantastiska ACRO-CATS

I juli hade jag en möjlighet att tillfredsställa Samantha Martin såväl som de fantastiska Acro-Cats. Jag hade sett videor av deras föreställningar i ett antal år, liksom jag var stolt över att jag slutligen fick se den timme långa showen, med över en mycket underbar räddningskatter som gör tekniker som sträcker sig från att gå på stramtrokar och sfärer till Hoppar med bågar till bowling och ringande klockor. Från det ögonblick som jag nöjde mig, förstod jag att jag hade stött på en släktande ande. Allt om Samantha Martin ställer ut henne som för katter: för sina egna katter, för de katter som hon räddar, liksom för de katter som hon aldrig ens har träffat, vars liv hon vill göra mycket bättre genom att utbilda människor om den avgörande funktionsträningen kan spela i livet för både katt och mänsklig.

Inslagskung

Innehållsförteckning
Tortie upptäcker bröstcancer hos sin vårdnadshavare
Tortoiseshell katt undviker hembrand
Exklusiv intervju med James Bowen
Pakt för djur upptäcker fosterhus för väpnade styrkor husdjur
Samantha Martin såväl som de fantastiska ACRO-CATS

Du kanske också gillar:
2017 i granskning: Våra 5 Mycket framstående katter för livssätt

2016 i granskning: Våra 5 mycket framstående katter för livssätt

2015 i granskning: Våra 5 MYCKET FREMINENTA FINELLA HÄLSA OCH WELNESSALTIKTER

«Mina topp 10 böcker 2015
6 friska rutiner för att göra 2016 till ett glädjat år för dina katter »

6 kommentarer 2015 i granskning: Våra 5 Mycket framstående katt sätt att leva inlägg

Monica Ackerman säger:

30 december 2015 kl 13:14

Tack, Ingrid för att göra det du gör. Jag kollade in din publicering allra första sak varje morgon såväl som det får mig till en fantastisk start. Ville bara ta ett ögonblick för att önska alla så bra som du ett glad nytt år eller som vi säger på tyska (Ingrid förstår detta) Guten Rutsch. I morgon som årligen firar jag med Charlie såväl som Chelsea som gillar att titta på bubblorna i champagneglaset. Vi ses alla nästa år.

Svar

Ingrid säger:

30 december 2015 kl 16:33

Tack, Monica! Guten Rutsch till dig också!

Svar

Margaret säger:

30 december 2015 kl. 9:37

Alla katthistorier är så hjärtvärmande är inte så bra som påminner oss tid såväl som än en gång exakt hur fantastiska dessanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

World Veterinary Day 2013World Veterinary Day 2013

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore Visste du att den här lördagen är World Veterinary Day? Väl etablerad 2000 av World Veterinary Association firas denna