Groom Expo: Att förena groomers i 30 år

av Kathy Hosler
2 december 2019
I trettio år har brudgummen Expo förenat groomers. Från det ögonblick du går in i den välkomnande lobbyn på konferenscentret är du omgiven av människor som verkligen förstår dig.

“Brudgum Expo har förändrat mitt liv”, utropar en strålande Jeanine Palmiteer. ”Jag känner mig som en helt annan person. Konventionen, klasser såväl som händer – på var fantastiska! Att hjälpa varandra såväl som att vara med varandra, det här är vad det handlar om. Jag är så tacksam för den här upplevelsen. ”

“Hershey är verkligen en underbar show för groomers,” tillägger Irene Short. “Du upptäcker ett hushåll som du aldrig förstod att du hade.”

I trettio år har brudgummen Expo förenat groomers. Från det ögonblick du går in i den välkomnande lobbyn på konferenscentret är du omgiven av människor som verkligen förstår dig.

Om du går till dig själv kräver du inte att du känner dig orolig eller orolig. På Groom Expo är du aldrig ensam. Du kan vara i linje med registreringsområdet samt börja en konversation med en total främling. Snart kommer du att jämföra anteckningar om verktygen såväl som produkter du använder, eller vilka seminarier du planerar att ta.
Annonser

I år hölls, som alltid, nybörjare utflykter hela helgen för att hjälpa första gången gäster tillfredsställer varandra och bekanta sig med vad som helst vid expon.

Webben Mingle på torsdag kväll var tillgänglig för alla. Det levererade den bästa inställningen för groomers som slutade vara goda vänner på internet för att tillfredsställa personligen. Och öppningskvällen gav en utmärkt chans att varva ner, få nya goda vänner och visa världen att Groomers verkligen förstår exakt hur man ska festa. Efter de -stressing såväl som laddat sina batterier var groomerna beredda att lära sig …

Utbildning har alltid varit ett huvudmål för Expo. Under hela helgen tillhandahöll marknadsproffs seminarier som innehöll katt samt demonstrationer av husdjurskötsel, grunder för byggnadsbyggnad, innovativ skötsel, kundrelationer, mobil samt hus -kallelse, liksom mycket mer.

“Jag gillar VIP -paketet!” Stater Michelle Jessop. ”Jag har svårt att se såväl som att höra så garanterade områden i de främre raderna är väl värda pengarna. VIP -loungen är också en betydande belöning som jag kollade ut varje dag. ”

Många av talarna betonade värdet av att främja din utbildning och upptäcka exakt hur man driver servicesidan av skötsel och exakt hur du lyckas erbjuda dina kunder.

“Det största felet som många groomers gör är den metod de bedriver affärer,” säger Joey Villani, i sitt seminarium som indikerar tiderna. “De är utmärkta när de skötsel, men inte så mycket på att driva sin verksamhet.” Sedan tillhandahöll han utrymmet fullt av gäster vissa metoder samt idéer om exakt hur man producerar samt driver ett framgångsrikt företag.

I sitt Seminarium 101 säger Melissa Mitchner: ”Du kräver att du börjar med slutet i åtanke. Ta reda på dina policyer på sena ankomster såväl som pickups, avbokningar och inga shower, sedan när en av dessa omständigheter händer förstår du redan exakt hur du ska hantera det. ”

Irene Cavatairo reste från St. Louis, Missouri för att upptäcka insatserna såväl som outs av mobilskötsel. “Jag är nu den nöjda ägaren av en ambulans”, säger Irene. ”Jag passar den igen för att göra mobilt skötsel. Alla ytor i rostfritt stål i den gör det till en bris att hålla ren. Jag upptäckte en otrolig mängd på mobilen såväl som alla andra seminarier som jag tog. ”

Jessica Adorno, i sitt mobila Grooming 411 -seminarium säger: ”Har alltid en plan B för när saker går fel (eftersom du förstår att de kommer). Driftstopp kan vara en äkta mördare. ” Då förknippade Jessica en berättelse om exakt hur hennes välskött mobilsystem hade sin axelbrott när hon körde den till en klientmöte. Har du en plan B för att hantera problem när de inträffar för dig?

Oavsett om du just börjar din karriär, eller är en erfaren veteran, Teri DiMarinos seminarium var full av information och idéer för att göra din arbetsmiljö mycket effektivare, ge en riskfri upplevelse för familjens husdjur och hjälpa din Brudgummen ser bättre ut.

“Dina enheter är bara lika bra som dess operatör”, säger Teri i sitt Bather/Brusher -certifikatprogram. “Du kan ha såväl de dyraste verktygen som utrustning, men om du inte förstår exakt hur du använder dem ordentligt får du inte de resultat du vill ha.”

“Att lära sig exakt hur man använder programvaruapplikation såväl som social medial till din fördel kan ta din tjänst till nästa nivå”, säger Evan Gummo i sina reklamidéer exponerade seminarium.

“Hjälp människor hösten i” som “med dig,” sa Evan. “Jag visar dig exakt hur du ger dem en tumme -stoppande upplevelse.” Sedan delade han en rikedom av information omnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post