Trött på vanliga hundpoppsäckar? Prova den här produkten

Det här inlägget kan innehålla affiliate -länkar. Vi kan tjäna pengar eller produkter från de företag som nämns i det här inlägget.
Om du är som jag köper du förmodligen hundratals hundpoppsäckar varje månad för att hämta efter dina doggys. Om du är trött på de tråkiga gamla vanliga hundpoppsäckarna och du letar efter ett alternativ till att skopa poop, leta inte längre än denna innovativa nya hundprodukt (kanske inte så ny eftersom den här videon har svävat i ungefär två år) .
De nya förbättrade hundpoppsäckarna
Jag är inte säker på om du kommer att betrakta detta som en fantastisk ny innovativ produkt eller världens värsta hundpoop -gadget någonsin som det nämns på webbplatsen Daily Dachshund Dog News. Jag låter dig bestämma:

Oavsett om du anser att det här innovativa eller hemska är jag säker på att du fick ett gott skratt som jag gjorde.
Här är mina tankar eller antar jag skrattar:
Jag började skratta när jag såg hundpoppväskan expandera som en dragspel
Jag började skratta lite mer när jag insåg att doggy -ryggsäcken var för att hålla begagnade hund poop väskor.
Jag började skratta mer när jag såg honom fästa de oanvända hundpoppsäckarna på hundarna.
Jag kände mig dålig för Labrador Retriever, men hon verkade inte ha något emot och verkade ganska nöjd med sig själv.

Jag hoppas att du gillade den här lilla videon så mycket som jag gjorde. Jag hittade den här videon i min flödesläsare från Daily Dachshunds webbplats. När du har en chans, kolla in deras webbplats för några fantastiska doxie- och hundartiklar.
Toppval för våra valpar
Bästa valpleksak vi gillar: Calmeroos valpleksak w/ hjärtslag och värmepaket – perfekt för nya valpar. Hjälper till att underlätta ångest i sitt nya hem.
Bästa hundtuggar vi gillar: Bones & Chews Bully Sticks – Alla våra valpar älskar att bita, nyp och tugga. Vi älskar att använda mobbingpinnar för att avleda dessa oönskade beteenden.
Bästa hundgods som vi gillar: Crazy Dog Train-Me Treats-Vi använder dessa som våra högvärdesbitar för våra guidevalpar.
Bästa färska hundmat vi gillar: The Farmer’s Dog – för ett par månader sedan började vi mata Raven färsk hundmat och hon älskar det! Få 50% rabatt på din första beställning av bondens hund.

Kolla in fler av våra favoriter på vår nya valpchecklista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post