Grooming Market -ikonen går bort

av personalen
22 december 2014

Jerry Schinberg, en av de mest framstående människorna i den skötselindustrins historia, dött morgonen den 20 december. Jerry etablerade den längsta skötselutställningen (All American), producerade Groomteam USA och var producenten av innovativa husdjurshundskötsel, bland annat. Inga andra detaljer erbjuds just nu.

Här är några senaste kommentarer om Jerry.

Vila i fred Jerry Shinberg. Han producerade de innovativa skötseltävlingsklasserna. Förutom varje show berättade han historien om den allra första showen såväl som att det är överväldigande början, liksom exakt hur nästa år en deltagare gjorde en fantastisk spiral brudgum vackert färgad och dekorerad med strass, liksom exakt hur Hon titlade det “Skruva dig Jerry Shinberg”, liksom han skulle skratta. Han hade en humor för sig själv såväl som omgivningen. Vem annars kan dra av en sköldpaddhatt såväl som amerikanska flaggdräkter. Ingen. Tack för åren Jerry, du kommer att saknas.

– Jill Pipino

Jag är hedrad över att ha nöjt honom vid hans sista alla amerikanska närvaro i år. Han var alltid glad och använde en snygg hatt. Så mycket fullbordad, tid för en välförtjänt vila Mr Schinberg 🙂 Vi ses senare.

– Renae Bachmeier

Från Sam Kohls inlägg “The Innovative Craze”

Vem producerade de innovativa stylingtävlingarna?

1973 gick jag till den allra första nationella Grooming Show i Atlanta, GA, som tillhandahölls av Groomer Vickie Naylor samt hennes partner, Pete Flontek. Vickie såväl som Pete publicerade också tidningen Southern Pet Journal.

Vid den utställningen fick jag njutningen av att tillfredsställa en ung groomer (jag var också ung) som också var klädd i en kaki-färgad armé trötthetsjacka såväl som blå dungarees. Han hade varit en expert scenskådespelare, liksom jag också misstänkte att han också kan ha varit en hippie. Hans namn är Jerry Schinberg, liksom han fortsatte att börja och fortsätta sedan att driva sin All American Grooming Show i Chicago under de senaste 40 åren.

1980 kom Jerry med ett koncept för att “juice upp” sin show. Detta var när såväl som exakt hur den innovativa stylisttävlingen föddes! Jerry var långt ifrån nöjd med Lynette Wallace Jacobsen, den allra första vinnaren, liksom hon hörde honom om det. Lynette fick sin hämnd nästa år och gjorde spänning honom med hennes sensationella “skruva dig, Jerry!” design. Hon klippte husdjurshunden för att säkerställa att den verkade som om kroppen var en gigantisk korkskruv som svängde såväl som runt när den rörde sig. Innovativ styling hade nu ”förvandlat” till en stor framgång. Tack, Jerry för att göra våra liv mycket mer färgglada!

Total

0

Andel

0

0

0

0

0

Annonser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post